Dof fanları adına utandık maalesef, yakışmadı bu konu @DaredewillHerşeyin çakmasını sevmen gram şaşırtmıyor...![]()
Dof fanları adına utandık maalesef, yakışmadı bu konu @DaredewillHerşeyin çakmasını sevmen gram şaşırtmıyor...![]()
Ben çoğu sporu severim de senin zevksizlik ne olacak böyle?Biri rica etmişti bende açmıştım diye hatırlıyorum. :d Sen ne anlarsın biraz voleybol izle.
Bu konuyu gerçekten birisi bana aç demişti öyle açmıştım ama okuması sardı ya. Fena değil. :dDof fanları adına utandık maalesef, yakışmadı bu konu @Daredewill
Onu da gülhanda pide yerken tartışırız. :d Croco fanı adam mı bana zevksiz diyor.Ben çoğu sporu severim de senin zevksizlik ne olacak böyle?![]()
Bafraya gel Bafraya Gülhane ne?Bu konuyu gerçekten birisi bana aç demişti öyle açmıştım ama okuması sardı ya. Fena değil. :d
Onu da gülhanda pide yerken tartışırız. :d Croco fanı adam mı bana zevksiz diyor.![]()
Uzumaki'nin anlamı girdap. Klan armasından da görüleceği üzere bir dairesel bir hareketi ifade ediyor ama bir devinim söz konusu. Bu da sembolik olarak kendi etrafında dönen ama yine de ilerleyen anlamında. Aynı zamanda ingilizce'deki vortex'in karşılığı. Anlamsal olarak dairesel bir hareketi ifade ediyor. Bu önemli çünkü genelde bir doğa olayı olan girdap olarak düşünülüyor. Ancak sözcüğün işaret ettiği şey daha çok sembolik.Bu serinin adı neden Two Blue Vortex? Yıllardır görüyorum, bir bölüm bile okumadım. Bugün öğreneyim artık.
İşte bir seriye mangakasından bile daha çok hâkim olan o ulvi kişinin mütevazı yorumu, işte bilgilenmiş bir amaneden. Teşekkür etmek az kalır ama fazlası da mahcubiyete gebedir. Hayrolsun günün, var olsun ömrün!Uzumaki'nin anlamı girdap. Klan armasından da görüleceği üzere bir dairesel bir hareketi ifade ediyor ama bir devinim söz konusu. Bu da sembolik olarak kendi etrafında dönen ama yine de ilerleyen anlamında. Aynı zamanda ingilizce'deki vortex'in karşılığı. Anlamsal olarak dairesel bir hareketi ifade ediyor. Bu önemli çünkü genelde bir doğa olayı olan girdap olarak düşünülüyor. Ancak sözcüğün işaret ettiği şey daha çok sembolik.
İki mavi girdap ise aslında net bir cevaba sahip değil. Çok çok büyük ihtimal Boruto ile Kawaki'yi işaret ediyor. İkisi de Uzumaki ailesinden. Boruto'nun mavi gözüne mangada vurgu var, özel bir güce sahip bir gözü var çünkü. Kawaki'nin teması ise mavi tonlarında. Mavi de buradan geliyor muhtemelen.
Tabi çeştilik teoriler var. Birçok karakteri işaret eden gördüm. En popüleri Himawari. Himawari birkaç bölüm öne çıkınca iki girdap aslında Boruto ile Himawari diyenler de ortaya çıktı. Naruto ile Boruto diyen de var. Var oğlu var ama üzerine çok düşünülecek bir konu değil bence. Manga tümüyle Boruto ile Kawaki üzerine.
Minatonun saçında iki gül var,herkeste normal olan bire karşı.Rasenganıda böyle keşfetmiş.Uzumaki'nin anlamı girdap. Klan armasından da görüleceği üzere bir dairesel bir hareketi ifade ediyor ama bir devinim söz konusu. Bu da sembolik olarak kendi etrafında dönen ama yine de ilerleyen anlamında. Aynı zamanda ingilizce'deki vortex'in karşılığı. Anlamsal olarak dairesel bir hareketi ifade ediyor. Bu önemli çünkü genelde bir doğa olayı olan girdap olarak düşünülüyor. Ancak sözcüğün işaret ettiği şey daha çok sembolik.
İki mavi girdap ise aslında net bir cevaba sahip değil. Çok çok büyük ihtimal Boruto ile Kawaki'yi işaret ediyor. İkisi de Uzumaki ailesinden. Boruto'nun mavi gözüne mangada vurgu var, özel bir güce sahip bir gözü var çünkü. Kawaki'nin teması ise mavi tonlarında. Mavi de buradan geliyor muhtemelen.
Tabi çeştilik teoriler var. Birçok karakteri işaret eden gördüm. En popüleri Himawari. Himawari birkaç bölüm öne çıkınca iki girdap aslında Boruto ile Himawari diyenler de ortaya çıktı. Naruto ile Boruto diyen de var. Var oğlu var ama üzerine çok düşünülecek bir konu değil bence. Manga tümüyle Boruto ile Kawaki üzerine.