Bak şimdi ikisi de logia dolayısıyla haki kullanmak zorundalar.Akainu yumruk atar hakili Kizaru ise kılıç kullanir ki kılıç daha tehlikeli 1 ikincisi ayrıeten tekme de atabilir ki tekmeleri üst düzey muhtemelen çünkü adamın dövüş tarzlarından biri bu,Kizaru komplike bir adam.Akainu ise meyveye dayalı bir adam sanmıyorum ki arada normal yumrukla dövüşsün.Bunun yanına Kizaru'nun hızını da kat cidden avantajlı yani ha ben gene de kararsızım o ayrı.Phoneix
Aynen.Sonuçta bu vs sonucu ikisi arasında fazla fark olduğundan değil de Oda hangisini isterse onu yendirir gibi bir durum var.Ha bana göre Akainu yener size göre Kizaru bu tamamen yoruma açık ama hangisinin hatasının sonucu ağır olur dersen Kizaru'nun ki her türlü daha ağır olur.
Zaten Oda ben ne istersem o kalem bende diyor.Kizaru yener derse la nasıl olur diyemezsin denk çünkü adamlar.Veya Aokiji yendi filo amirali oldu dese gene neden diyemezsin mantıksız olmaz zira.Ama Kizaru'yu ezen çok nedense sanki amiral olmuş ama amiralliği haketmiyormuş gibi

Bisentonun üstüne yatay şekilde basıyor.Aynı şekilde kılıca da yatay şekilde basabilir zaten.Ama denk gelmez ki kılıcın yerde işi ne onu diyorum farklı diye,o şansı kılıçta bulamaz yani.Nesi farklı abi 2 side kesici değil mi?