Sorun bende değil ki
Güçsüz gosteriyor diye bir yorum olabilir mi yahu
Kamera şakası mi bu? Neyse onu gösteriyor. Bunu anlayamıyorsunuz iste.
Amiraller daha guclu, o yuzden doğal olarak WB tayfasi güçsüz gözüktü amirallere kıyasla. Ama dedigim gibi amirallere kıyasla. Genel olarak sağlam adamlar.
3 kere yazdırıyorsan aynı şeyi bence bir daha düşün
Zaten denizciler üstün demişim, hala gelmiş denizciler Wb tayfasına üstünlük kuramazlardı muhabbeti yapıyorsun ? Hea denizcilerin üstün olması hoşuma gidiyor, bunu sürekli yazmaktan keyif alıyorum diyorsan no problem
''Neyse o'' mu gösterildi Mf'de ? Asıl kamera şakası bu olmalı herhalde. Marineford gösterilenlerden çok gösterilmeyenlerin arcıydı. Mangaka aklımdaki her şeyi çizseydim her bölüm 50 sayfa tutardı diyor. Ama sen her şey olduğu gibiydi diyorsan daha doğrudur tabi.
Mihawk da gördüğümüz kadar o zaman ? Eğer gösterilenler kadarıysa her şey ? Luffy'ye bir şey yapamadı Mihowk.
Haklılığını(!) şu güzel örnekle desteklemek istiyorum, müsaade et. Mf'deki Mingo'nun hakisi olup olmadığı tartışılıyordu... Gösterilen oydu çünkü. Croco'nun kafasını kesemedi dimi ?
Ama mangaka sağolsun, daha sonra bu tartışmaların ne kadar haklı(!) olduğunu göstermek için Mingo'nun yeni dünyanın yer altı piyasasını yöneten, 4 imparatordan biriyle işbirliği yapan, meyvesiyle insanlara dev ekrandan Tv bile izleten, kral hakili ve meyve uyanışlı biri olarak çizdi
Kurgu değerlendirme
0, kusura bakma. Marineford'da her şey normaldi, gerçek manada, adilane bir savaş yaşandı, herkesin gücü gösterildi diye düşünüyorsan :