Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Lan Allahaşkına kahraman katili gibi kaliteli bir karakter varken onu çıkarıp Shigaraki gibi salak veletin birini ana kötü yapıyosun ne salak insanlar var ya Oda dan bile daha salak şu an yeni başladım bu seriye okuyalım bakalım dedim beni sinir etti salak mangaka gene de devam edeceğim
Çok spoiler vermek istemiyorum, ufak spoilera kaçabilecek Shigaraki ile alakalı bir konseptten bahsedicem
Shigaraki'nin olayı serilerdeki ana kahramanın antisi olması. Naruto'da, One Piece'de, My Hero Academia'da vesaire ana karakterin kararlı, pes etmeyen, arkadaşlarını her zaman önde tutan ve belki de en önemlisi şanslı olan bir yapısı olur. Kötüler her zaman zeki oldukları için ya oldukları konuma gelirler yada çok kuvvetlilerdir ve zorlaya zorlaya gelirler. Shigaraki'nin özel noktası seriye başka bir perdeden baktığında aslında ana karakter olması. Dostlarına değer veriyor, ilginç bir gücü var ve bunu seri ilerlerdikçe geliştiriyor (en başından aşırı güçlü değil), sürekli engellerle karşılaşıyor ancak asla pes etmiyor ve belkide en önemlisi şansı hep yaver gidiyor. Normal bir ana karakterden farkı psikopat ve ahlaken savunulacak bir yanı olmaması, bu yüzden kötü karakter zaten.
Bence seri bir yere kadar aşırı ilginç ve sürükleyici ilerliyor ama çizerin korkaklığı ve rezil zaman yönetiminden bir anda aşırı sıkıcı bir garabete dönüyor. Aşırı umutlarla devam etmeni önermem.
Bildiğim kadarıyla türkçe çevirisi yok o yüzden ingilizcen varsa ve serinin konsepti hoşuna gittiyse Vigilantes spin-off serisi okumanı öneririm. Bence her yönüyle ana seriden çok daha iyi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık