Saçma bulduğum nokta tam olarak orası zaten.Üstelik All Might o özgünlüğün sıradan bir sahibi de değil. Özgünlüğün her dahibi o noktaya gelebilir mi sizce?
Saçma bulduğum nokta tam olarak orası zaten.Üstelik All Might o özgünlüğün sıradan bir sahibi de değil. Özgünlüğün her dahibi o noktaya gelebilir mi sizce?
Deku'ya power up verilmek için saçmalanmış. Tamam böyle bir şey olması normal ama temeli boş bunun. All Might'ın bunlardan birini bile kullanamamasına bir kulp bile bulamazlar.Saçma bulduğum nokta tam olarak orası zaten.
Güncel olmayan bakmasın.
Ben rahatsız olmuş muydum hatırlamıyorum ama şimdi değilim, gerekli bişey bu olm :S yingyang göndermesi bile içeriyor bi yerde. Neyse konusunda yazmıştım burda tekrar etmeyeyim.Mangada güncel olanları rahatsız eden bir olaydı. Yalnız değildim bu konuda diye hatırlıyorum.
Nedeni öğrenmek istersen bakabilirsin ama spoiler.
Midoriya diğer kahraman sınıfıyla yapılan bir yarışta önce kontrolünü yitirdi ama sonra All Might'ın bile haberinin olmadığı bir olay gerçekleşti. Başına gelen şey aslında yeni bir özellikti ve All Might ile Deku'nun özgünlüklerinin eski sahiplerinden birisinin bu özelliği Deku'da ortaya çıktı. Üstelik o eski sahibi Midoriya'ya tavsiye bile verdi ve Deku sudan ucuz bir güç kazandı.
Temeli boş değil aslında. Esas sıkıntı All Might'ın bunu hiç kullanmamış oluşu.Deku'ya power up verilmek için saçmalanmış. Tamam böyle bir şey olması normal ama temeli boş bunun. All Might'ın bunlardan birini bile kullanamamasına bir kulp bile bulamazlar.
Temeli boş değil aslında. Esas sıkıntı All Might'ın bunu hiç kullanmamış oluşu.
Nesi yingyang aga? Havadan güç geldi herife.Ben rahatsız olmuş muydum hatırlamıyorum ama şimdi değilim, gerekli bişey bu olm :S yingyang göndermesi bile içeriyor bi yerde. Neyse konusunda yazmıştım burda tekrar etmeyeyim.
Öyle diyorsan öyledir tabi. İyi forumlar.Nesi yingyang aga? Havadan güç geldi herife.
Tam bir şonen power-up ı işte niye şaşırdın ki ?Nesi yingyang aga? Havadan güç geldi herife.
Erinin bir etkisi olmuş olabilir mi? En azından ilerde Eriden dolayı mangaka böyle bir şey çıkarsa pek mantıksız olmazdı.
Hayır, All Might çok önceden diyor zaten gücün evrildiğini. AFO gücü kardeşine verdiğinde kardeşindeki "Güç aktarma gücü" ile birleşiyor, sonralı nesillerde de o şahısın kendi Quirk'i varsa onu da özümseyerek gelişiyor.