Benim Hancock'un ayaklarının koktuğuna dair teori konum vardı maddelerle kanıtlı. Fanları kapattırdı. İyi ki onu okumadın.Bu yorumu gördükten sonra yeni fark ettim artik bende de durum aynı .d
Atsana bi o konuyu.Benim Hancock'un ayaklarının koktuğuna dair teori konum vardı maddelerle kanıtlı. Fanları kapattırdı. İyi ki onu okumadın.
Arşivlemedim ne yazık ki. Topuklu ayakkabı giyip sıcak iklimde yaşaması ile başlayıp varoş havasıyla devam etmiştim. İleride ayakları koktuğu mangada geçerse anlarız zaten.Atsana bi o konuyu.
Tam bir doğallık abidesiBenim Hancock'un ayaklarının koktuğuna dair teori konum vardı maddelerle kanıtlı. Fanları kapattırdı. İyi ki onu okumadın.
Ne ayağı kokması.Ayrıca büyüğünün pembe ve parfüm esanslı kokuya sahip olduğunu belirtmiş Oda.Benim Hancock'un ayaklarının koktuğuna dair teori konum vardı maddelerle kanıtlı. Fanları kapattırdı. İyi ki onu okumadın.
Doritos Hancock diyebilir miyiz hocam...? SkskskskBenim Hancock'un ayaklarının koktuğuna dair teori konum vardı maddelerle kanıtlı. Fanları kapattırdı. İyi ki onu okumadın.