Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Nasil dayak yiyor anlamadim. Zaraki tek basina koskoca eliti yerden yere carpip kol aliyor. Adam tek kapisiyor. O kesikten bir sey olmaz.

Ek olarak, urahara ve shusui ornegi vermissin. Yahu , uraharanin zar zor aldigi adamin bile yutkunarak izledigi en guclu eleman olan veledi yenmisti. Tanrisal gucu olan veledi tek basina yendi adam. Bankaisiz. Bilmiyorum farkinda misin
Sen o veleti fazla abartıyorsun,Elitlerin hepsi o veletden çok çok çok daha güçlü.Gerrad Zarakiyi biçti,sen kapışıyor diyorsun ama.

ZARAKİ öldü gitti herhalde adamı ortadan ikiye ayırdılar nasıl yaşayacak.

Yav bu Zaraki hani Yamamotodan yüksek potansiyele sahipti anca dayak yiyor,tek başına bir elite yetmesi lazım halbuki.3 kaptan anca yenecekler herhalde.

Urahara ve Shunsuiye sövdük ama adamlar birebir epey zorlardılar ELitleri.
Zaraki güçlü ama şöyle bir eksisi var Ichigodan bile daha sığır adam. Direkt güç savaşında pata küte dalsa alır çoğu kişiyi ama adamın kafa pek basmıyor. Mesela Askin'i bin yıl geçse yine alamazdı ama bu onun güçsüz olduğunu göstermez. Adam ne kidou biliyor ne taktik yapıyor ona rağmen bu kadar güçlü

Yami

Sen o veleti fazla abartıyorsun,Elitlerin hepsi o veletlerden çok çok çok daha güçlü.Gerrad Zarakiyi biçti ama sen kapışıyor diyorsun ama.
Yok artik. O velet dedigin az daha seriteiyi yok ediyordu. Lav,deniz,meteor, makinelisilahlar, kendini yenileme ne ararsan var adamda. Abartma mi ?

Hatta oradaki millet majestelerini koruyun diye panik oluyor. Adam etrafi yokedecekti.
Harbi sacmalamissin yani

Zaraki güçlü ama şöyle bir eksisi var Ichigodan bile daha sığır adam. Direkt güç savaşında pata küte dalsa alır çoğu kişiyi ama adamın kafa pek basmıyor. Mesela Askin'i bin yıl geçse yine alamazdı ama bu onun güçsüz olduğunu göstermez. Adam ne kidou biliyor ne taktik yapıyor ona rağmen bu kadar güçlü
Güçsüz demiyorum kesinlikle,güçsüz değil zaten.Yamamoto gibi bir adamdan daha yüksek potansiyeli olan birinden,daha çok şeyler bekliyorum.

Yok artik. O velet dedigin az daha seriteiyi yok ediyordu. Lav,deniz,meteor, makinelisilahlar, kendini yenileme ne ararsan var adamda. Abartma mi ?

Hatta oradaki millet majestelerini koruyun diye panik oluyor. Adam etrafi yokedecekti.
Harbi sacmalamissin yani
Bence alçak gönüllülük yapıyorlar,O veletin o kadar şey yapacak gücü yoktur ve sonuçta yapamadı.Sternitlerin arasında epey güçlüdür,ama elitler kadar değildir.

Zaten Askin diyorki fırsatını bulsa bizi bile öldürür,ben burdan Askinden güçlü olduğu anlamını çıkarmam,kimseyi takmadığı anlamı çıkarırım.

Son düzenleme:
Güçsüz demiyorum kesinlikle,güçsüz değil zaten.Yamamoto gibi bir adamdan daha yüksek potansiyeli olan birinden,daha çok şeyler bekliyorum.
Bekle abi ben de bekliyorum. Bu bölümde girişi yaptı sonraki birkaç bölümde de şov yapar bence ama Byakuya da işe karışacak. Zaraki alamaz bence tek başına bunu. Kol aldı ama hemen yerine kol çıkardı adam. Bir de üstüne Kral'ın Kalbi yani rakibi. Kolu bile ne kadar güçlüydü kalp ondan güçsüz değildir hatta çok daha güçlüdür. Alavare dalavere yapar Byakuya ve Hitsugaya ikilisi. Zaraki'nin ilk başta neden göz bandıyla girdiğini de anlayamadım ya neyse

Yami

Bekle abi ben de bekliyorum. Bu bölümde girişi yaptı sonraki birkaç bölümde de şov yapar bence ama Byakuya da işe karışacak. Zaraki alamaz bence tek başına bunu. Kol aldı ama hemen yerine kol çıkardı adam. Bir de üstüne Kral'ın Kalbi yani rakibi. Kolu bile ne kadar güçlüydü kalp ondan güçsüz değildir hatta çok daha güçlüdür. Alavare dalavere yapar Byakuya ve Hitsugaya ikilisi. Zaraki'nin ilk başta neden göz bandıyla girdiğini de anlayamadım ya neyse
Suan fiziksel olarak denk degil zaten zarakiye. O cusseyi kaldirip atti. Kilic carpismasinda elemanin ki geri sekti ve centik acildi. Sadece onun sonucunda kesik aldi. Bu kisim zeka iceren kisimi onuda byakuya cozer galiba.

Suan fiziksel olarak denk degil zaten zarakiye. O cusseyi kaldirip atti. Kilic carpismasinda elemanin ki geri sekti ve centik acildi. Sadece onun sonucunda kesik aldi. Bu kisim zeka iceren kisimi onuda byakuya cozer galiba.
Ben açıkçası o kısmı Hitsugaya'nın çözmesini bekliyorum çünkü daha en başından beri eleman için çok zeki denildi ama bir esprisini göremedik. Artık zekice bir çözüm bulur gibime geliyor. Byakuya ve Zaraki burada harcanmasın da o bana yeter

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık