Biraz abarttın sanki.Gang bang ?![]()

Opde de var.Avatar olarak kullanılan nami ve vivi sahneleri,momonosuke sahneleri falan.
Komedi amaçlı ve ilgi çekmek amaçlı kullanılıyor genelde.
Biraz abarttın sanki.Gang bang ?![]()
Urahara haftaya trollemeye devam eder, yalandan oyalanıyor.Eğlenceli bir sayıydı.Urahara kendine ev kedisi yapmış.
Seri önceden de yetişkinlere yönelikti ama son sayılarda + 18 olması gerektiğini iyice belli etti.
Bambietta sahneleri falan üstü kapalı olarak hissettirilen çok şey vardı önceden de.Yeni birşey değil.
Yalnız Askin'e bildiğin acıdım.Hem yoruichi hem de Urahara dikilmiş karşısına çok bahtsız.
Yoruichi güç olarak Urahara da zeka olarak yüklenince neye uğradığını şaşırdı.Birde Urahara dalsaydı aynı anda ne yapardı bilemiyorum.![]()
Yoruichinin kılıcının olmadığını düşünmeye başladım iyiden iyiyeUrahara haftaya trollemeye devam eder, yalandan oyalanıyor.Çok iyi bölümdü, Yoruichi'nin bu formu fazla değişik olmuş. Daha bankaisini bırak kılıcını göremedik.
Ailesi falan ayrı sağlama benziyor, neden kızları nerede diye aramadılar acaba? Klanın özel dönüşüm tekniği mi, bu kedi formu? Nazar değmesin Orihime görmek yerine bunlar devam etsin.Yoruichinin kılıcının olmadığını düşünmeye başladım iyiden iyiye
Anası babası yaşamıyor olabilir. Soul society'den ayrılırken klandan güvendiği birine söylemiş olabilir ya da klan direkt hain diye damgaladığı için aramamış olabilirler. İlk göründüğünde de kediydi klana özel olabilir ama Urahara'yla birlikte bulduğu bir teknik olması da muhtemel. Urahara'nın kedi sever gibi sevmesi çok iyiydi baya güldümAilesi falan ayrı sağlama benziyor, neden kızları nerede diye aramadılar acaba? Klanın özel dönüşüm tekniği mi, bu kedi formu? Nazar değmesin Orihime görmek yerine bunlar devam etsin.![]()
Haftaya dövüşü o eline alacak gibi görünüyor.Zira yoruichinin pili bitti artık.Zaten hiçbir elitle kimse baştan sona vs atmadı birebir olarak.Urahara haftaya trollemeye devam eder, yalandan oyalanıyor.Çok iyi bölümdü, Yoruichi'nin bu formu fazla değişik olmuş. Daha bankaisini bırak kılıcını göremedik.
Askin bağışıklık kazanabilir reiatsu kaynaklı saldırı yaparsa. Yoruichi de o yüzden perte çıktı. Değişik şeyler deneyecek gibi Urahara. Aizen'e yaptığı numaralar yemez Askin'e karşı. 5 kişiden biri olmanın hakkını verir değişik şeyler denerHaftaya dövüşü o eline alacak gibi görünüyor.Zira yoruichinin pili bitti artık.Zaten hiçbir elitle kimse baştan sona vs atmadı birebir olarak.
Bankai açacağını sanmıyorum şimdiden ama sağlam numaralar çekecektir.Aizen'in evrim formuna attığı saldırıları deneyebilir shikaide.Aizen çok güçlü olduğu için pek işe yaramamıştı.Şimdi yarayabilir.
Daha ben ilk siyah kediyi görünce sevmiştim, bir farklılık olduğunu anlamıştım.Anası babası yaşamıyor olabilir. Soul society'den ayrılırken klandan güvendiği birine söylemiş olabilir ya da klan direkt hain diye damgaladığı için aramamış olabilirler. İlk göründüğünde de kediydi klana özel olabilir ama Urahara'yla birlikte bulduğu bir teknik olması da muhtemel. Urahara'nın kedi sever gibi sevmesi çok iyiydi baya güldüm
Aman diyim ağzını hayra aç. Kurosaki-kun diye diye içimi baydı orihime. Böyle iyi gidiyor Yoruichi-sama ile![]()
Yok Urahara zaten öyle bankai falan uğraşmaz, Manga hızlandı ve gayet iyi ilerliyor. Yahu bu Urahara son boss olmazsa benim içimde uhte kalacak. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, bin tane teori var, Urahara masum değil diye.Haftaya dövüşü o eline alacak gibi görünüyor.Zira yoruichinin pili bitti artık.Zaten hiçbir elitle kimse baştan sona vs atmadı birebir olarak.
Bankai açacağını sanmıyorum şimdiden ama sağlam numaralar çekecektir.Aizen'in evrim formuna attığı saldırıları deneyebilir shikaide.Aizen çok güçlü olduğu için pek işe yaramamıştı.Şimdi yarayabilir.
Urahara'dan her şey beklenir. Aizen'e verdiği ayar gibi ayar verse Askin'e ne güzel olur. Oğlan güçlü görünüyodu da tecrübesizliğinden dolayı gitti bir de fazla havalandı. Urahara gelene kadar Askin'i asıl formuna getirecek kadar zorlayamadılar.Daha ben ilk siyah kediyi görünce sevmiştim, bir farklılık olduğunu anlamıştım.Urahara üstünde deney falan mı yaptı acaba? Baksana oğlan kardeşi nasıl görünce seviniyor.
Yok Urahara zaten öyle bankai falan uğraşmaz, Manga hızlandı ve gayet iyi ilerliyor. Yahu bu Urahara son boss olmazsa benim içimde uhte kalacak. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, bin tane teori var, Urahara masum değil diye.
Hafif çıplaklık olmaya başladı ama savaş ortamında olur o kadar, diğer mangalarda yok sanki. Hemen çamur atmayın.