Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Senbonzakura Kageyoshi diye bir şey var, bilmem duydun mu ? :) Ne kadar algıları saptırılmış olsa da Byakuya uzak mesafe dövüşçüsü, anında kıyma eder Aizen Sama'yı. :cool: Hem Kidou ne ya Cero ne, Kidou'dan Cero'dan kim ölmüş, mangakanın öylesine, renk katmak için çizdiği fuzuli hareketler onlar. :)
Byakuya çok sağlam adam okey . Ancak bir ilüzyon karşısında bir halt yapamaz. :/
Uzak dövüşçü olması farketmiyor. Tek uzak saldırıları olan eleman o değil farkındaysan. Hepsi yamuldu.
Byakuyanın büyülerine bakarsak 90 lı seviyeli bir büyü yok. Aizen tek parmağı ile o büyülerle dalga geçer.
Hızına bakarsak , Yoruchi ve şu hizmetlisi olan kaptanın hızı bile işlemedi.
Ki Byakuya , yoruchiden öğrendiği teknikleri arada kullanıyor. (Hız)

Byakuya dayanır , Kenpachi tek yer demişsin. Aslında tam tersi.
Kenpachi içgüdüleri üst düzeyde gelişmiş tek kaptan. Adam şu kör adamın bankaisini tınlamadı.
Onun haricinde düşündüm de , kaptanların hepsi salak lan :/
Aizenin yeteneğinin ilüzyon olduğunu bilip üstüne saldırıyorlar hala :/ Onu geçtim adam bankai açmadan hepsini tokat :/
Neyse daha fazla bu rezilliğe katlanamayacağım..

Roronoa Zoro

Afedersiniz bölmek istemezdim ama Kenpaçi ağzına mıçar la Byakuya balonunun. Byakuya kim ki?

AperionRyoku

Hatirlarsaniz Kenpachi ve Byakuya birlikte Hueco Mundo'ya gonderilmislerdi. Yamaji'nin bu iki kaptani birlikte gondermesinin sebebi kesinlikle birbirlerini tamamlamalaridir.

Kenpachi ne kadar canavarsa, Byekuya o kadar insandir.
Kenpachi'nin kafasi ne kadar calisiyorsa, Byakuya'nin kafasi Kenpachi'nin 2 kati, 3 kati daha fazla calismaktadir(Az dahi soylemis olabilirim). Tsukishima ile olan dovusunu hatirlayin. Gecmisindeki en iyi dostunu(!) dahi birkac saat icerisinde mantiksal aciklamalari birlestirerek hic etti.

Byakuya belirtildigi gibi saraya gittiginde cok daha fazla guclendi. Zaten guclu adamdi ama daha da guclendi. Bence her ne kadar potansiyeller arasinda olmasa dahi gercek bir kaptan ve potansiyel sayilabilecek bir guc. En azindan "kaptan var, kaptan var" denilmisti. Ben Byakuya'nin bu sozun altini dolduran bir kaptan oldugunu dusunuyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık