Ukitake o gözlü şeyi Rukongai'nin yüksek seviyelerinde edinmiş. Kral en kötü seviyeye yani Zaraki'nin çıktığı yerle alakalı da bir şeyler ayarlamış büyük ihtimalle. Zaraki'nin daha veletken o kadar güçlü olmasının sırrı da budur. Bu Aizenin ichigoya yatırımını da açıklar. Bu teori sağlam tutar bence. 5. kişide geçmişi gizemli biri olacak öyleyse.Neeey Aizen mi geliyomuş
5 potansiyel Kral'ın uzuvlarıyla alakalı kesin artık bence. Ichigo'da yine bir şeyler çıkacak gibi görünüyorUkitake o gözlü şeyi Rukongai'nin yüksek seviyelerinde edinmiş. Kral en kötü seviyeye yani Zaraki'nin çıktığı yerle alakalı da bir şeyler ayarlamış büyük ihtimalle. Zaraki'nin daha veletken o kadar güçlü olmasının sırrı da budur.
5 potansiyelin anlamı buysa diğeri de Ukitake olmuş oldu.
Ichigo Aizen yenildiğinde Aizen'in yalnızlık çektiğini söylemişti sanırım. O sahnede de Aizen'in çocukluğu ya da gençliği görülmüştü. Bir uzvun da onda çıkmasını bekliyorum.

Reyiz dönüyor tekrar başla bence.Bleach'i en son 2012 'de okudum Aizen'in adı geçmiş bir mesaj yazayım bende.

Hiç sanmam.Dede sırf kılıç içine girdiği için anladı.Gin de kılıcı tutman lazım dedi.Ama shikai açılmadan önce mi,açıldıktan sonra mı onu unuttum.Ama daha tam kapasite görmediğimiz shikai kaldı banlai si daha fenadır ve ciddi sanmam.JB o gözlerle bile şaşar bence.Aizenin bankaisi çalınabilir mi?