Ben bırak demiştim halbuki en başından. :SAçıkladım ya arkadaşİnsan kendisi saçma olduğuna kanaat getirince isterse dünya yerinden oynasın,bazen bu forumlar niye var diye düşünüyorum fikirler değişmeyecekse.
![]()
Ben bırak demiştim halbuki en başından. :SAçıkladım ya arkadaşİnsan kendisi saçma olduğuna kanaat getirince isterse dünya yerinden oynasın,bazen bu forumlar niye var diye düşünüyorum fikirler değişmeyecekse.
![]()
Bırakan kendisi kaybeder.Ben bırak demiştim halbuki en başından. :S
Biliç'in en büyük problemi şu an animesinin olmaması. Aynı kaliteyle tekrar başlasa yıkar ortalığı herhal. :SBırakan kendisi kaybeder.Mangadan başlamış sonra animeye dönmüş galiba.Yapma dediğimi hatırlıyorum ama güzelim animeye yazık etti,tekrar izlenir ama ilk heyecan başka :/
Aynen :/ Başlamasına başlar ama tahmin ettiğim kadarıyla önceki firmayla anlaşmazlık yaşandı.Mangaka da diğer mangakaların aksine animeye çok düşkün olduğu için toei tarzı uyarlamaları kabul etmiyor jojonun mangakasının reddetmesi gibi bir durum olabilir.Adamın mangası 89 çıkışlı biz bu yüzden daha yeni izliyoruz duyduğum yanlış değilse.Biliç'in en büyük problemi şu an animesinin olmaması. Aynı kaliteyle tekrar başlasa yıkar ortalığı herhal. :S
Jojo çok uzun. Animesi için çok geç kalınmış. Manganın temizi bile yok ki edit yapılsın.Aynen :/ Başlamasına başlar ama tahmin ettiğim kadarıyla önceki firmayla anlaşmazlık yaşandı.Mangaka da diğer mangakaların aksine animeye çok düşkün olduğu için toei tarzı uyarlamaları kabul etmiyor jojonun mangakasının reddetmesi gibi bir durum olabilir.Adamın mangası 89 çıkışlı biz bu yüzden daha yeni izliyoruz duyduğum yanlış değilse.![]()
Mangaka ağır trol, ne bekleyeceksin başka. :SYa iyide abi bir şeyi seviyoruz diye kötü yanlarını eleştirmeyecek miyiz? Hemen yok seriyi bırak demiştim felan muhabbetlerine girmişsiniz.
Karakterleri süper ve ilgi çekici bir konusu var, bende izlerken keyif aldığım için devam ediyorum. Ama bu demek değil ki Bleach'de yaşanan şeyler çok mantıklı, nerden baksan sınıfta kalıyor bu konuda. Bunuda en sağlam fanları bile inkar etmiyordur herhalde.
Hadi bakalım neler olacak.@slr
İlerde mantığa bağlayacak onu ama spoiler yeme süpriz olsun
Sen manga konusundasın şu an.Millet sana spoiler vermemek için saygılı davranıyor ama sen hep eleştiriyorsun.En sonuna kadar bak bakalım aklına yatmazsa gel eleştir.Ama her şeyi bilmeden eleştiriyorsun sen.Hadi bakalım neler olacak.![]()