Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

:D Teşekkürler arkadaşlar elimden geldiği kadar inceliyorum bu sadece mangadaki olanları aktarmak.Eski sayıları kurcalasam daha teori çıkar belki ama yazmaktan yoruldum uzun sürüyor.Keşke dediğiniz kadar olsa ama öyle birşey çok zor mangakanın ne yapacağını tahmin etmek çoğu zaman zor en basiti erkek - kız mevzusu. :D

Daha bankai kullanmayı bilmeyen Ichigo, gitti Kenpachi'yi yendi.
Aynı Kenpachi iki gün sonra Tousen'i karanlığa gömdü (2v1'di hatta).
Aynı Tousen tek hareketiyle Grimmjow'un kolunu uçurdu.
Aynı Grimmjow, salınım yapmadan Ichigo'yu şamaroğlanına çevirdi.

Bu serinin mantığı hakkında söyleyecek lafım kalmadı benim.

Sana mangasını okuma dedik. Animesi efsanedir onu izle çok takılma bu olaylara. Ichigo'nun neden o kadar güçlü olduğu ve Kenpachi'nin neden yenildiği açıklanıyor sonradan gerçi ne kadar tatmin eder bu açıklamalar bilemem

Olaya böyle düz yaklaşırsan kalmaz tabii. :D
Tek hareketiyle dediğini iki kolla ve tam gücüyle kesiyor.Grimmjow'un hiç beklemediği bir anda.Kesilemez diye birşey yok arada uçurum yoksa,Tousen de kendi çapında güçlü.Aralarındaki kapışma bankai yüzünden ne olur bilinmez ama Grimmjow bedensel ve fiziksel olarak daha güçlüdür muhtemelen bu adamdan.
İchigonun gücü bankaiye ulaştıktan bir süre sonra dengesizleşiyor ve ilk bankai açtığı seviyesinden düşüyor açıkçası.Sebebi de hollow yüzünden onunla bir iç karmaşa yaşıyor hollow reiatsusu karışıyor vs.Sırf bu yüzden grimmjowu bırak iki dakika önce kolunu kestiği yammyden dayak yiyor adam.İchigoya bakma luffy gibi ne zaman ne yapacağı belli olmaz.Yapı olarakta kararsız varlık zaten. :D

Mangayı bıraktım, animesini izliyorum zaten. Bu tür olaylar saçma geliyor gerçekten ama serinin karakterleri o kadar iyi ki bırakamıyorum da. :ehe:

Şimdi de Hollow'u kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyor. Benim anlamadığım Ichigo'nun içinde Hollow'un ne işi var? Umarım ileride bu da açıklanır.

Mangayı bıraktım, animesini izliyorum zaten. Bu tür olaylar saçma geliyor gerçekten ama serinin karakterleri o kadar iyi ki bırakamıyorum da. :ehe:

Şimdi de Hollow'u kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyor. Benim anlamadığım Ichigo'nun içinde Hollow'un ne işi var? Umarım ileride bu da açıklanır.
Açıkladım ya arkadaş :D İnsan kendisi saçma olduğuna kanaat getirince isterse dünya yerinden oynasın,bazen bu forumlar niye var diye düşünüyorum fikirler değişmeyecekse. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık