Yamamoto bankai açınca millet nefes alamadı. Zaraki'de reatsuda boğucu bir ortam oluşturacaktır, en azından ben öyle bekliyorum. H. Haki gibi yanındakiler birer ikişer yere yığılsa güzel olur.Zarakiye çok sövüyordum,hadi bakalım görelim şu en güçlü Shinigami potansiyelini.Tüm evreni sallaması lazım bu saatten sonra.Beklentim çok yüksek.
Stark gibi büyük ihtimal.yachiru nasıl buna güç verdi la anlamadım? Yachirunun kendisi zaten bir şinigami değil miydi? kendine ait zanpaktousu falan var.
Zaraki reisin reiatsusu o kadar fazla ki hem bankai açık dolaşmış hem de bankai shinigami olmuş kendiliğindenyachiru nasıl buna güç verdi la anlamadım? Yachirunun kendisi zaten bir şinigami değil miydi? kendine ait zanpaktousu falan var.
o ne laZaraki reisin reiatsusu o kadar fazla ki hem bankai açık dolaşmış hem de bankai shinigami olmuş kendiliğinden![]()
Stark gibi olamaz.O kendisini böldü.Burada farklı.Yachiru nun anası babası vardı.Kendi shikai si var.Daha farklı bişi çıkar.Stark gibi büyük ihtimal.
O güzel yapım şirketleri atlarına binip gittiler. Demirin tuncuna yapım şirketinin toei olanına kaldık.Kenpachi şov başlıyor demek ha. Okumayacağım lan inatla okumayacağım. O anime elbet bir gün gelecek.![]()