Kılıç onun ailesine aitmiş o yüzden o kullanıyor sanırım kılıcı.Son bölümlerden bişey anlıyorsam nolayım. Hatun niye dövüşe katıldï ?
Bu adam öldü mü şimdi ne oldu sonunda hiçbir şey anlamadım
Kılıç onun ailesine aitmiş o yüzden o kullanıyor sanırım kılıcı.Son bölümlerden bişey anlıyorsam nolayım. Hatun niye dövüşe katıldï ?
Link paylaş da bakalım mübarek.Son bölümlerden bişey anlıyorsam nolayım. Hatun niye dövüşe katıldï ?
http://readms.com/r/bleach/653/3080/1Link paylaş da bakalım mübarek.![]()
One Piece i okuyup orda Bleach i görmemen olmadıAllah razı olsun.![]()
One Piece'i okuduğumu kim söyledi ?One Piece i okuyup orda Bleach i görmemen olmadı![]()
808.bölüm başlığında mangastream linki paylaşılmıştı o yüzden öyle bir kanıya vardım,sorryOne Piece'i okuduğumu kim söyledi ?Şu sıralar Toriko dışında güncel seri okumuyorum, sadece bölüm çıkınca yorumlara bakınıp geçiyorum o kadar. Bleach'i belki 2-3 yıl önce bırakmışımdır, @Kehribar sonunda ne olmuş öyle deyince merak edip bakasım geldi.
![]()
Bölümlerde çok şey varmış gibi gözükürken hiç birşey yoktur, yada hiç birşey yokmuş gibi gözükürken çok şey vardır.808.bölüm başlığında mangastream linki paylaşılmıştı o yüzden öyle bir kanıya vardım,sorry
@Kehribar ben en baştan okuyayım dedim çok güzel oldu. Her hafta beklemek sıkıntı Bleach i![]()