Doğru söylemeye bile gelmiyor.Ben spoiler konusunu kafama takan biri değilimdir ama takanlara da saygı duyarım.Yine de yememişsin spoiler."Spoiler yemedin" diyerek serinin heyecanını kaybettirmeme taktiği mi yoksa bu? Kafamda deli sorular.![]()
Doğru söylemeye bile gelmiyor.Ben spoiler konusunu kafama takan biri değilimdir ama takanlara da saygı duyarım.Yine de yememişsin spoiler."Spoiler yemedin" diyerek serinin heyecanını kaybettirmeme taktiği mi yoksa bu? Kafamda deli sorular.![]()
Umarım öyle olmuştur ama bu çocukta spoiler esprisi yapacak kapasite yok, izlediğini mi anlamadı ne yaptı anlamadım ki.Arkadaşın seni iyi kafalamış.![]()
Bende çok takmam aslında yine böyle bir hıyar sayesinde Ace'in Luffy'nin kardeşi olduğunu ve Akainu'nun Ace'i öldüreceğini daha Crocodile bölümlerinde öğrenmiştim. Çok problem olmuyor aslında.Doğru söylemeye bile gelmiyor.Ben spoiler konusunu kafama takan biri değilimdir ama takanlara da saygı duyarım.Yine de yememişsin spoiler.
Geçmiş olsun. Grimjow ile İchigo nun kardeş olmadığı ve Gin'in Aizeni öldürmediğini öğrenerek yinede spoiler yemiş oldun. :/"Spoiler yemedin" diyerek serinin heyecanını kaybettirmeme taktiği mi yoksa bu? Kafamda deli sorular.![]()
Aizen'i Gin öldürmedi dedim işte.Aizen öldü mü dedim ya da yaşıyor mu dedim?Grimmjow Allah bilir kaç yaşındaGeçmiş olsun. Grimjow ile İchigo nun kardeş olmadığı ve Gin'in Aizeni öldürmediğini öğrenerek yinede spoiler yemiş oldun. :/
Çocuk sizi öyle bir kafalamış ki o kadar salak olduğuna inanmışsınız işte.Umarım öyle olmuştur ama bu çocukta spoiler esprisi yapacak kapasite yok, izlediğini mi anlamadı ne yaptı anlamadım ki.
Bende çok takmam aslında yine böyle bir hıyar sayesinde Ace'in Luffy'nin kardeşi olduğunu ve Akainu'nun Ace'i öldüreceğini daha Crocodile bölümlerinde öğrenmiştim. Çok problem olmuyor aslında.
Tamam bu muhabbeti kapatalım öyleyse öldürdü, öldürmedi, annesi, babası, kardeşi derken seriyi öğrenip çıkmayalım sonra.Aizen'i Gin öldürmedi dedim işte.Aizen öldü mü dedim ya da yaşıyor mu dedim?Grimmjow Allah bilir kaç yaşındaİchigo'nun annesinden büyüktür.O ihtimalde yok zaten.
Çocuk sizi öyle bir kafalamış ki o kadar salak olduğuna inanmışsınız işte.
Ben bütün dediklerine gittim kendim vikiden baktım.Hem de günde 50 bölüm falan izlerken.Ben dayanamıyorum bakıyorum.
Sen en iyisi güncele gelene kadar bu konuya bakma, şeytana uyup güncelden spoiler falan yersin neme lazım.Tamam bu muhabbeti kapatalım öyleyse öldürdü, öldürmedi, annesi, babası, kardeşi derken seriyi öğrenip çıkmayalım sonra.
Yalnız bizim bu beyinsiz diye dalga geçtiğimiz eleman cidden iyi kafalamış dediğiniz gibiyse.
Yaz ayları olsa seride günceli yakalamam bir hafta sürmez ama kışın okul zamanı olunca iki ay sonra anca güncele gelirim. Güncelden spoiler yesem bile karakterlerin çoğu tanıdık olmadığından problem olmuyor ama haklısın, girmemekte fayda var.Sen en iyisi güncele gelene kadar bu konuya bakma, şeytana uyup güncelden spoiler falan yersin neme lazım.![]()