Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Mirror (2011-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 12 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
7x2'yi şimdi izledim. Hiç teknoloji işine girmeselermiş bari. Beynimin %100'ünü kullanmayı öğrenerek büyü yapmaya başladım dese daha inandırıcı olurdu.
Gudubet bakışlı sarışının insanı geren oyunculuğuna yazık oldu. Çok sağlam bir bölüm olabilirdi ilkokul seviyesi bilim kurgu fantezisine kurban gitti

Gudubet bakışlı sarışının insanı geren oyunculuğuna yazık oldu. Çok sağlam bir bölüm olabilirdi ilkokul seviyesi bilim kurgu fantezisine kurban gitti
Süt içerken bile korkunçtu o ya. Üçüncü bölümü de izledim az önce. Bu kadar mı oyunculuk farkı olur.

Ana karaktere kötü oyuncuymuşsun gibi davran demişler ama onu da becerememiş sanki. Diğer kadın kurtarmış bölümü.

Sezonu bitirdim. Biraz fazla fanteziye kaçmış gibi hissettiren bölümler olsa da genel olarak güzeldi.

7x1:
Tam bi black mirror bölümü. Çiftin durumu biraz fazla absürt geldi sadece. 300 dolarla battılar ama çocuk yapmaya çalışıyordular.

7x2:
Bunu önceden yazdım. Finali fazla absürt. Büyücüyüm dese daha mantıklı olurdu.

7x3:
Ana oyuncu çok kötüydü. Anlatılan hikaye güzeldi. Yine black mirror'a yakışan bi bölüm.

7x4:
Finale kadar iyiydi. O kadar abartmasalardı keşke. Adamın deli görünmesini, izleyiciyi şüphede bırakmalarını tercih ederdim.

7x5:
Ana oyuncuyu sevdim. Duygularını çok güzel yansıttı, o sevdirdi bölümü.
Birbirlerine yakışmışlar mı desem bilemedim. Kadın fazla sabredip en son kendisi de hata yapmış. Zaten yürümezdi o ilişki.

7×6:
Sadece geçmişe getirilen açıklama kısmı hoşuma gitti. O deha çocuğun köle halini de iyi yapmışlar. Onun haricinde pek hoşuma gitmedi.

finali özellikle fazla saçma buldum. Kız yürüyen uzay gemisi oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık