Öyle deme 2 tane rahat yapabileceğim soruyu sallayıp geçtim. 8 puan eder 64 puanlı gizemli şahısı bile geçerdimBugi üşenmesen şimdi Yonkou da olmuştun![]()

Öyle deme 2 tane rahat yapabileceğim soruyu sallayıp geçtim. 8 puan eder 64 puanlı gizemli şahısı bile geçerdimBugi üşenmesen şimdi Yonkou da olmuştun![]()
Sen muhalefette değilsin, yemem ben bu numaraları.Seçimlere hazırlanıyoruzolmadı devrim
![]()
Abartıyorum işte. Benim için üzerine biraz bile olsa düşünmeye sebep olacak eğlencesi yoktu soruların, en azından işlem kısmının. Sıkıcıydı yani biraz bile uğraşması.İşlemler Google gerektiren şeyler değildi ki en komplikesuli 365x20 felandı. O da kafadan yapılır.![]()
Peki.Ya kardeşim yaptın işte, inkar etmeaksi görüşü savunuyorsan savun bıçaklama işleri ünivde lazım oluyor
![]()
Şu gizemli yarışmacıyı ben de merak ettimÖyle deme 2 tane rahat yapabileceğim soruyu sallayıp geçtim. 8 puan eder 64 puanlı gizemli şahısı bile geçerdimBirincisi Katakuri-Chopper sorusu diğeri de OP'un yayınlanma tarihi ile ilgili soru. Üşensemde Yonkou olcammm, izlemede kal ex-yonkou seni
![]()
Özel mesajlarda dönenleri bilsen böyle demezsin şaki; ilk kıvılcımın kimden çıkacağı belli olmazSen muhalefette değilsin, yemem ben bu numaraları.
Abartıyorum işte. Benim için üzerine biraz bile olsa düşünmeye sebep olacak eğlencesi yoktu soruların, en azından işlem kısmının. Sıkıcıydı yani biraz bile uğraşması.
İşte tahmin edebildiğim için böyle diyorum ya, yönetimin içimize saldığı ajanısın sen. Devrim ruhu hikaye, yönetim kontrolünde devrimci mi olur. Sen palavere bırak.Şu gizemli yarışmacıyı ben de merak ettim15 dakika veriyoruz kimi 5 dakikada gönderiyor sanki dabakhameye bılaşık yetiştirecek
Ben ulvi hayata yöneldim bugi-kardaş; göklerde bi o yana bi bu yana sürükleniyorum. Ruhani bir hayat yaşayacağım artık; içki kumar falan filan bıraktım
Özel mesajlarda dönenleri bilsen böyle demezsin şaki; ilk kıvılcımın kimden çıkacağı belli olmaz@hdbfresh 'de bizden; çaktırma
Şu yarışmaya da bi katılmadın yani sen de.. katılıp 2 soru çözsen çekilişe girsen; heyecana ortak olsan; bi işin ucundan da sen tutsan diyorum..![]()
Bu çok doğru. Meow.İşte tahmin edebildiğim için böyle diyorum ya, yönetimin içimize saldığı ajanısın sen. Devrim ruhu hikaye, yönetim kontrolünde devrimci mi olur. Sen palavere bırak.
Benim kitlem hazır; 10 okçu; 10 atlı 20 piyade 5 canlı bomba ile ihtilale hazırımİşte tahmin edebildiğim için böyle diyorum ya, yönetimin içimize saldığı ajanısın sen. Devrim ruhu hikaye, yönetim kontrolünde devrimci mi olur. Sen palavere bırak.
Nesi doğru be amaneden nesiBu çok doğru. Meow.
Nesi doğru be amaneden nesişurda kitle toplayıp saldırı hazırlığındayız sen hala 90'ler mantığındasın
![]()
Kitlem: 10 okçu; 10 atlı 20 piyade 5 canlı bomba