@LastiktenAdam Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Şimdi senin için biraz olayı detaylı anlatayım. Anlattıktan sonra yazdığım yazıların mantıklı geldiğini sende anlayacaksın.
1.si Sanji grubunu LinLinin gemisi takip etmiyor , Naminin yarattığı sisler sayesinde Thousand Sunny ile oradan uzaklaştılar ve Zou'ya vardılar.
2.si Sanji son manganın 13.sayfasında '' Brook Nami-san göz kulak ol '' diyor.
3.sü ise Naminin tepkisini eğer dediğim gibi teori tutarsa ilerleyen sayılarda göreceğiz.
4.sü Sanjinin Dressrosaya rotacısız gitmesinin zor olduğunu düşünmüyorum. Naminin vereceği Log Pose ile ya da Naminin herhangi bir şekilde tarif edebileceğini düşünüyorum. Zira Sanji Skywalk ile havada koşabiliyor bu illaki deniz yoluyla gideceği anlamına gelmiyor. Yine son mangada görmüşsündür ve görmesen bile Animenin Dressrosaya giriş bölümlerinde Green Bite giden köprüyü CC'nin vücuduyla uçarak geçiyorlar. Bir diğer alternatif ise CC ile uçarak hava yolu ile gitmesi.
5.si ise Baltigoya her yonkou gitmiyor kafasına göre , BB 'de o adada devrimcilerin olduğunu ve silahların olduğunu Burgessin verdiği haber sonrası öğrenecek. BB bu savaşta bir sonuç elde edemeyecek ve herhangi bir yonkouyu mevkisinden etmek için ise Kaido'ya CC'nin Dragon tarafından esir tutulduğunu Baltigoda olduğunu söyleyecek. CC'yi arayan LinLine ise Baltigoda olduğunu söyleyecek. Bütün bu savaşların sonunda ise LinLinin 2.yonkou ile savaşan Dragonu yenip etkisiz hale getirmesi bence mümkün. Dünyanın en gizemli ve çok güçlü gördüğümüz Dragon ile dövüşen Kaidoyuda meyve gücüyle etkisiz hale getirmesi de mümkün. Bütün bu savaşların sonunda ise Denizcilerin gelip bu adamları tutuklaması tamamen Karasakal korsanlarına katılan Aokijinin Teachin emriyle ya da isteğiyle Denizcilere Devrimcilerin karargahını bildirmesi oraya Cp0 'nun ya da kuvvetli rütbetli denizcilerin gelmesi gayet olası. Şimdi bu dediklerimi okuduğunda hine aynı düşünüyorsan bilemiyorum kardeşim

Herkesin düşünce yapısı farklıdır. Düşüncene saygı duyarım