Kyouka Suigetsu 25 Ara 2013 #21 Sengoku dedi ki: Bu gülüşü seçebilirdim . Gizli İçerik [YOUTUBE]PwhV9CJpOiM[/YOUTUBE] Genişletmek için tıkla ... Zehahaha demeye gelmiştim ama bunu iyi hatırlattın
Sengoku dedi ki: Bu gülüşü seçebilirdim . Gizli İçerik [YOUTUBE]PwhV9CJpOiM[/YOUTUBE] Genişletmek için tıkla ... Zehahaha demeye gelmiştim ama bunu iyi hatırlattın
Dragon 25 Ara 2013 #22 itachi gibi gülerdim... fazlası degil.iki kere gördüm; bir naruto sasukeyi ölümüne sahiplenirken, birde kardesi için kendini feda ederken öldügünde, tebessüm sadece on numara
itachi gibi gülerdim... fazlası degil.iki kere gördüm; bir naruto sasukeyi ölümüne sahiplenirken, birde kardesi için kendini feda ederken öldügünde, tebessüm sadece on numara
Keyserav 25 Ara 2013 #23 Bayağı "be"lerdim... Coşkuya gelince normalde de keçiye bağlayan bir kişiliğim... (Korsanfan İtiraf)
J3lues 25 Ara 2013 #28 Shishishi Diye gülerdim heralde. Biraz psikopatça olucak ama Hep böyle gülmek istemişimdir. [YOUTUBE]C65oaIHsdYM[/YOUTUBE]
Shishishi Diye gülerdim heralde. Biraz psikopatça olucak ama Hep böyle gülmek istemişimdir. [YOUTUBE]C65oaIHsdYM[/YOUTUBE]