önemli deil kardeşim arada bir açıla bilir ama işlem bile yapamassın.Anlamadım ben sabahtan beri açmaya uğraşıyorum. Babam tek seferde açtı. Hala ses geliyor bu arada. Sağ olasın.
önemli deil kardeşim arada bir açıla bilir ama işlem bile yapamassın.Anlamadım ben sabahtan beri açmaya uğraşıyorum. Babam tek seferde açtı. Hala ses geliyor bu arada. Sağ olasın.
Tamamdır, yenisini almaya bakayım bir an önce.önemli deil kardeşim arada bir açıla bilir ama işlem bile yapamassın.
yardımcı oldum sa ne mutlu bana.Tamamdır, yenisini almaya bakayım bir an önce.
Bios ayarlarına girebiliyor musun? Format atmayı dene.Arkadaşlar HP masaüstü pc im var. Pc yi açtıktan 5 dk sonra ekran gidiyor. Monitor going to sleep diye. Ama kasa hala çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dur önce monitörün power kablolarını tak çıkar. Belki ondadır sorun.Format atmaya çalışıyorum şuan ama ekran yine gidiyor. Ramleri söküp takmayı deneyeyim bir de.
Felaket haberini ne güzel veriyorsun.:SEkran kartın da ölmüş olabilir. Harici ise ekran kartın onboard giriş vardır, monitörü oraya bağlayıp dene.