Silinmiş Üye
İlki daha iyi gibi. İlkinde 500 gb ssd var, diğerinde 1TB+250 gb ssd var. 1TB SSD mi HDD mi anlamış değilim. Ekran kartında öyle büyük farklar yok. Onun haricinde ilkindeki ekran IPS Mat Led diğeri IPS Led. Mat ekranlar parlama yapmaz. CPU core ve thread miktarı da yüksek. Bence ilkini karşılaştırmak için yanlış ürün seçmişsin.Arkadaşlar selam. Yeni bir laptop alacağım. 15 bin civarı oyuncu laptapı arıyorum. Masaüstü önermeyin. Seyahatte yanımda götüremem. Özellikle rtx 2060 ekran kartı ile 3060 ekran kartı arasında kaldım. Aradağım özellikler i7, min 16gb ram. Bir kaç model buldum. Onlar da şunlar öne çıktı. Sizce hangisi? Veya sizin öneriniz nedir.
Lenovo Legion 5 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Legion 5 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comLenovo Legion 5 15.6 İnç 81Y600NTTX Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Lenovo Legion 5 15.6 İnç 81Y600NTTX Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Lenovo Legion 5 15.6 İnç 81Y600NTTX Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ancak ben yine de masaüstü alıp kasayı yanında götürmeni tercih ederim