One Piece dünyası olduğu için büyük ihtimal o çocuklar doğal yollardan yapılmadı. Ruh meyvesinin bir gücü olmalı.
Başkasının ruhunu ölü ya da diri bir insana veremiyor olabilir ama Ruh meyvesinin başka bir özelliği ile bu çocukları yaratmış olabilir.
O dövüşçü tavşana ruh meyvesiyle ruh verip o hale getirdi büyük ihtimal. Eee Lola ve diğerleri insana benziyor. Garip ya tam anlayamadım nasıl olduğunu.
Ama tek emin olduğum şey o çocukların doğal yollarla olmadığı. Eğer öyleyse bile bu kadın hamile kalmıyordur.
Benim mantığa kavuşturduğum neden ise bu. Doğal yoldan 43 kocası ile ilişkiye girmiş bir Yonkouya acırım ben gözümde hiç bir itibarı kalmaz. Düşünsene kadın Yonkou 43 kocası var ve çocukları doğal yoldan. Mide bulandırıcı.
Dediğim gibi eşlerinin ruhları ile kendi ruhlarını birleştiriyor. Bu sayede çocuklarının ruhlarını alabiliyor. Bu teoriye göre de hem Big Mom'un karizması itibarı çizilmez. Kocalarının ruhu bitince de son ruhlarını alıp öldürüyor olabilir.
O son sayıda gördüğümüz kocasını öldürmemesinin nedenide o adamın ikiz kız vermesinden dolayıda olabilir.
Ya teori iyi hoş ama Op için fazla ürkütücü değil mi? Hem bu çocukları neden yapıyor? Her ırktan birini elde etmek için mi yapıyor, yoksa kendine güç sağlamak için mi? Aslında bu olaylar bile onu fiziksel olarak en güçsüz görmeye yeter. Meyvesi olmasa bunları yapmaya imkanı olmazdı. Birde ruhları birleştirse bile bedeni nasıl yapacak? Ruhu koyacağı bedeni nasıl yapıyor? Hazır bir bedene koyuyorsa zombi gibi bir şey oluyor.
Beni açmadı bu teori açık söyleyeyim.
Not: Carrot teorisi yazsan acayip sarardı.
Selim asıl bu çocukları doğal yoldan yapması fazla ürkütücü olmazmıydı ? Neden yaptığını bilmiyorum her ırktan elde etmek içinde olabilir güç elde etmek içinde olabilir. Konuyu saptırmadan bir örnek vereyim meyve ile yonkou olmuş ön plana çıkmış sözüne. Teachte iki meyve var oda meyve ile ön plana çıkmış birisi yani şeytan meyvesi zaten bu seride ön plana çıkan güç unsuru. Bu tür şeyleri normal karşılamak lazım.
Edit: Onuda yazarız ayıpsın