20 yıl önceki Kaido'yu yaraladı diye yonkou mu oldu? Tek gürz darbesine yalan olmasa neyse. Güçsüz demiyorum ama bana hiç yonkou havası vermiyor.Oden yonkou kadar güçlü
20 yıl önceki Kaido'yu yaraladı diye yonkou mu oldu? Tek gürz darbesine yalan olmasa neyse. Güçsüz demiyorum ama bana hiç yonkou havası vermiyor.Oden yonkou kadar güçlü
E Kaido'da tek darbeyle ne hale geldi ? ... Dövüşü kısa geçiştirdi işte Oda.. bu mantıkla gidersek, Kin'emon'un dayanıklılığı > Oden20 yıl önceki Kaido'yu yaraladı diye yonkou mu oldu? Tek gürz darbesine yalan olmasa neyse. Güçsüz demiyorum ama bana hiç yonkou havası vermiyor.
Kaido yine kalkmasını bildi sonuç olarak. Daha hibrit moduna geçmemiş, gücünün yarısını göstermemiş. Neye dayanarak bu adam Kaido'dan güçlü veya yonkou seviyesi diyeceğim mesela? Kaido'nun geçirdiği saçma sapan travma, Oda'nın samurayları yüceltmek istemesinden kaynaklı mı? Elimizde düzgün bir veri olsa neyse diyeceğim.E Kaido'da tek darbeyle ne hale geldi ? ... Dövüşü kısa geçiştirdi işte Oda.. bu mantıkla gidersek, Kin'emon'un dayanıklılığı > Oden
Wb ve Saka dövüşü de kısaydı.. ikisi de bir kaç darbe attı sadece... Offpanel geçse günlerce savaştılar yazar işte.. Oda'nın tırtlığı, bence de Yonko ligi değil ama çok yakın
ohooo... Oda hangi karakterin gücünü Luffynin karşısına gelmeden göstermişKaido yine kalkmasını bildi sonuç olarak. Daha hibrit moduna geçmemiş, gücünün yarısını göstermemiş.
Yonko olmasa da.. yakın Kaido miçoyken dövüşmedi ya Odenle :d Neye göre biliyor musun mesela, Onların çapına mı geldi diyor Kaido "benimle dövüşebilecek güçte adamlar.." Wb, Roger, Xebec, Shanks ve Oden..Neye dayanarak bu adam Kaido'dan güçlü veya yonkou seviyesi diyeceğim mesela?
Oradaki Oden en güçlü halinde değil.. Mesela Wb ve Roger temassız dövüşünce ağzı açık kalıyor, Kaidoya attığı saldırıda Fatihin hakisi varmış. O zamanlar kullanamıyor yani bu gücünü.. Ayrıca Roger ve Wb çok ayrı adamlar... Wb yaşlıyken bile Kaidodan önde tutuluyor..Oden vs Roger sahnesi var mesela. Adam vurduğu gibi metrelerce yolladı Oden'i. Seviye farkını gösteriyor bence.
dediğim gibi Kaido süpernova değil, bir şey değil.. 20 yılda illaki güçlenir ama öyle pek lig atlamaz.Yani Oden'e güçsüz demiyorum. Çok güçlü olmasa Kaido'yu yaralayamaz zaten. Ancak yonkou ayarı olduğunu gösteren bir durum da göremedim. En fazla 20 yıl önceki Kaido'ya yakın güçtedir.
BasedDoflamingo vs Jimbei= Doflamingo çok rahat ezer
Oden'i bu kişilerin arasında görmesi gücünü kanıtlar bunda sıkıntı yok. Bana göre o adamların arasında en güçsüzüdür, bu konuda da fikrim değişmez. Kaido, travması ve yaşadıkları yüzünden onların arasında görmesi normaldir. Sonuçta en ciddi yarasını bu adamdan aldı. O bölümde Luffy'i bu adamlara benzetti diye Kaido'dan güçlü müydü mesela? Değildi. Güncelde gücüne saygı duymasına rağmen Kaido'dan güçlü mü? Yine değil.ohooo... Oda hangi karakterin gücünü Luffynin karşısına gelmeden göstermişÖlümün kıyısına getiren adama açmadı novalara mı açtı :d
Yonko olmasa da.. yakın Kaido miçoyken dövüşmedi ya Odenle :d Neye göre biliyor musun mesela, Onların çapına mı geldi diyor Kaido "benimle dövüşebilecek güçte adamlar.." Wb, Roger, Xebec, Shanks ve Oden..
Oden bunlardan uzak güçteyse ne işi var orada..![]()
Oradaki Oden en güçlü halinde değil.. Mesela Wb ve Roger temassız dövüşünce ağzı açık kalıyor, Kaidoya attığı saldırıda Fatihin hakisi varmış. O zamanlar kullanamıyor yani bu gücünü.. Ayrıca Roger ve Wb çok ayrı adamlar... Wb yaşlıyken bile Kaidodan önde tutuluyor..
dediğim gibi Kaido süpernova değil, bir şey değil.. 20 yılda illaki güçlenir ama öyle pek lig atlamaz.
Bana göre de en güçsüzü.. ben sadece bugün dirilse bir İmparator iyi bir maç verebileceğini söylüyorum o kadar...Oden'i bu kişilerin arasında görmesi gücünü kanıtlar bunda sıkıntı yok. Bana göre o adamların arasında en güçsüzüdür, bu konuda da fikrim değişmez.
Bu abla benden 3 tanesini döver lan.Gerçi dokunamaz bana.
Bu abla benden 3 tanesini döver lan.Gerçi dokunamaz bana.