DaNTeFe
WB'nin Ace'i Korsanlar Kralı Yapma Sebebi Bence :
-Ace'in WB'ye göre yaşça daha genç ve geleceği parlak biri olması
-Gol D. Roger'a Saygı Duyması (Sonuçta Adam Hem Kral oldu Hem Devir Başlattı ve o devirde de WB Kral oldu)
-Ace'in geçirdiği zorluklar(Heleki Annesi felan)
-Ace'in tayfaya ve WB'ye olan bağlılığı (O kadar adamın içinden onu seçmesinin sebebi)
-Ace'in WB'ye göre yaşça daha genç ve geleceği parlak biri olması
-Gol D. Roger'a Saygı Duyması (Sonuçta Adam Hem Kral oldu Hem Devir Başlattı ve o devirde de WB Kral oldu)
-Ace'in geçirdiği zorluklar(Heleki Annesi felan)
-Ace'in tayfaya ve WB'ye olan bağlılığı (O kadar adamın içinden onu seçmesinin sebebi)

WB o kadar gücü, şanı, şöhreti Ace'e verseydi de geri kalan herşey için Ace çabalamak zorunda kalırdı. Armut piş ağzıma düş durumu yok
aceinde kibirine sinirim ama potansiyelini kimse red edemez...gördügümüz en genc yastaki houshoku kullanıcısı...yani haki üzerine egitim alsa ve öyle mera mera no miyi yeseydi görürdüm ben karsısına cıkacakları...üstelik canavarımsı saf gücünüde hiç saymıyorum...o yüzden zaten e.oda öldürttü acei..bir kral unvanı varsa ve güc kandan ruhtan geliyorsa ki opde öyle d. iradesi...bu kandan gelen biri varken, lastik cocugun hayali imkansız olurdu bence... yani kk yapcaktıdan ziyade yolu acacaktı ace için diyelim