Bunakları da döver kral.Shanks gelince terliyor Garp. Bu korku kendi adına değil. Kendimi tutamazsam 5 bunak bana ne der diye düşünüyor.
Bunakları da döver kral.Shanks gelince terliyor Garp. Bu korku kendi adına değil. Kendimi tutamazsam 5 bunak bana ne der diye düşünüyor.
Newgate vs LinlinMahalle maçlarından önce kadro belirlenmesi için yapılan 'aldım-verdim' gibi oldu
Beyazsakal ve tüm komutanları (Thatch+ Yami Teach dahil)
20 yıl daha yaşamış Oden, Momo ve 9 kın
Jinbei
Wanodaki diğer samuray ve ninjalar
Minkler
Jozu'ya şansı olan tek kişiyi koymuşsun karşısına. Çakal seni. Diğerleri Jozu'yu belki çizemez bile Hammock taş eder.Newgate vs Linlin
Marco vs Gion
Jozu vs Hancock
Vista vs Smoothie
Ace vs Yamato
Diğer Komutanlar, Samuray, Mink ve Ninjaları Bizim Savaş ekibi ve Kılıç Onlusu alır.
Oden ve 8 Kın'ı Shirahoshi antik silahıyla hallederiz.
(Minklerden kızlar bizim tarafta yani senden çıktı. Aynı zamanda Ninja ve Samuraylarda da öyle. Kınlardan Kikunojo bende.)
Hayır, denizciler Mf kadrosuyla olacak.Amirallere ek olarak Fuji ve Ryokgou olacak mı? Eğer olacaksa zorlanarak denizciler alır. Diğer türlü zor işleri. Teach, Oden, Ace, Minkler ve Samuraylar. Bir de Shiciler yok denizci tarafında. Wb tarafı ağır basar bu şekilde ama 2 amiral dengeleri değiştirebilir.
Hehe sen de biliyorsun bu işi. Çaktın direkt xd. Smoothie yazdım dedm lan direkt kaybettim. Bu arada Teachi eklememişim ama Smoothie yk2 olduğundan yk3 vistayı indirir. Yamatoda meyve açmadan Ace ile eskiden denkmiş gülenmiştir oranın galipleri Teache koşar. Antika Silah Hoshi ablamızın tek gücü balıkları kontrol etmek olmayabilir. Ama o balıkların boyutu neydi öyle yav. Bambaşka bir şey onlar.Jozu'ya şansı olan tek kişiyi koymuşsun karşısına. Çakal seni. Diğerleri Jozu'yu belki çizemez bile Hammock taş eder.