Zaten bir ara iyilik meleği Gutsa dönüşüyordu seri.Ben bu seriye dedesinin kafasını kopartan küçük kızı tak diye ortadan bölünce bağlandım.Bana her yol uyar yaniBence diğerleri Berserk'in havasını bozuyor ve anca ayak bağı olarak yarar sağlıyorlar.

Zaten bir ara iyilik meleği Gutsa dönüşüyordu seri.Ben bu seriye dedesinin kafasını kopartan küçük kızı tak diye ortadan bölünce bağlandım.Bana her yol uyar yaniBence diğerleri Berserk'in havasını bozuyor ve anca ayak bağı olarak yarar sağlıyorlar.

Chestnut nedir diyenler:
Solo Guts'da iyi ama Guts ve Puck'da seriyi seri yapan özelliklerdendiPuck vs Guts > Solo Guts. Artık chestnut hali dışında göremiyoruz Puck'cuğumuChestnut nedir diyenler:
Minnoş Puck nedir diyenler:![]()
![]()

Telefondaki, laptopdaki duvar kağıdım guts reyizden. Bu gözler ne zaman görücek Guts'ın intikamını aldığını?
Seri en başta inkitam serisiydi zaten, sonradan kararsız kalıp caskayı korumayı seçti. Caska iyileşince Griffith gelip caskayı öldürde, veya caska intihar filan etse eski tadına döner. Şimdi böyle çok huzurlu olmaya başladı.Telefondaki, laptopdaki duvar kağıdım guts reyizden. Bu gözler ne zaman görücek Guts'ın intikamını aldığını?
Sadece intikam arzusu bir insanin Tanrinin 5 elinden birink yenmesini sağlamaz.Zaten bu yüzden seri bu yola sapti.Hem koruyacağı biri veya biriler olacak ve onlardan güç alacak hem de kurduğu dostluk veya her ne ise Gutsa Berserk zırhı gibi güç verecek tarzda bir şeyler katacak.Seri en başta inkitam serisiydi zaten, sonradan kararsız kalıp caskayı korumayı seçti. Caska iyileşince Griffith gelip caskayı öldürde, veya caska intihar filan etse eski tadına döner. Şimdi böyle çok huzurlu olmaya başladı.