Unknown
Ne olursa olsun ben o kısımları okurken eğleniyorum.Yemişim öyle kafa dinlemeyi. Bildiğin kafa s.kiyor o ikili. Casca falan etrafta diye duygusal reyiz yoksa zor tutar kendini bunlarla.

Ne olursa olsun ben o kısımları okurken eğleniyorum.Yemişim öyle kafa dinlemeyi. Bildiğin kafa s.kiyor o ikili. Casca falan etrafta diye duygusal reyiz yoksa zor tutar kendini bunlarla.
Genelde millet Griffith'ten nefret ederNe olursa olsun ben o kısımları okurken eğleniyorum.Çevrilmiş son bölüm heyecanın doruğunda kaldı vahşileşsin istediği kadar güzel bir vs izleyelim onada birşey demem tabi ki..Ayrıca seride nefret edilcek biri varsa benim için Farnese dir koşulsuz şartsız..
Dediğin sahne hariç BB den farksızdır tabi daha eli yüzü düzgün olanıGenelde millet Griffith'ten nefret ederBende söverim Griffithe ama nefret etmiyorum adamdan. Hani tecavüz sahnesi olmasa sövmezdim belki adam en başta ne istiyorsa sonda da hala onu istiyor. Diğer nedeni ise herşeyin farklı olabilme ihtimali, Gutts reyiz ayrılmasaydı hiçbirşey değişmezdi ihtimali..
O değilde aklına nerden geldi seriyi bitirmezse adamın mezarına gidip işeme fikri yaBitirmeden ölürse mezarına işeyecem gavatın, yapmazsam adam değilim.
Zaten Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum; Miura bahane.
Edit: Ya bak sinirden elim ayağım titriyor, tövbe estağfurullah.
Adam 26-27 yıldır şekillendiriyor seriyi, daha bunun yarısı kadar daha var, bitiremeyebilir yani. Biz de gariban okuyucuları olarak gidip mezarını ziyaret etmek boynumuzun borcu.O değilde aklına nerden geldi seriyi bitirmezse adamın mezarına gidip işeme fikri ya![]()
Aslında çok birşey yok gibi bitirir yav.Fantasia arcı bitirse.Kadınıda elflerin yaşadığı yerde aklını geri kazandırsa,sonra da orda elflerin yerinden buna bi güç atlaması gelse o güçle Dragonslayerı alıp griffithin bir tarafına dürtse ve bizde mutlu mesut yaşasak.Adam 26-27 yıldır şekillendiriyor seriyi, daha bunun yarısı kadar daha var, bitiremeyebilir yani. Biz de gariban okuyucuları olarak gidip mezarını ziyaret etmek boynumuzun borcu.
Mutlu son olacağını düşünmüyorumAslında çok birşey yok gibi bitirir yav.Fantasia arcı bitirse.Kadınıda elflerin yaşadığı yerde aklını geri kazandırsa,sonra da orda elflerin yerinden buna bi güç atlaması gelse o güçle Dragonslayerı alıp griffithin bir tarafına dürtse ve bizde mutlu mesut yaşasak.