Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Benn Beckman vs. Issho

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    130
O ikisinin dövüşünden bu adamların denk olduğu belirtildi bence.Zaten Kizaru'nun bu 2 isimden daha geri planda kaldığı yoktu mf de.2y sonraki amiralleri de bu seviyede tasarlamıştır Oda.Artı olarak işin içinde doruki+dayanıklılık+b.haki gibi faktörlerde var.Bunların birinde de Fuji üstün olabilir.Neyse bakalım artık.
Kizaru geri kalır demiyorum hatta ilerde de olabilir. Çok zorlamadı kendini. Sadece Akainu zorladı, onun gücünü gördük. Aokiji onunla 10 gün dövüştüğü için denk olduklarını anladık. Belki de meyveler nötrlediği için öyle uzun sürmüştür. Mesela Kizaru ile daha kısa zamanda sonuçlanabilirdi. Oldukça yakın seviyededir amiraller bence de. Ama amirallerin en önemli özelliği olan ölümcül bir bitiricilik yok Fuji'de. Belki de var ama görmedik henüz.

Aynen bakalım Oda neyler..

Amiral>sağ kol dediysek 2 dkda da paket olurlar değil.Mf zaten birkaç saat sürmüş bir arc ki Kizaru ve Marco o birkaç saatten daha da az kapıştı.Yani o kadar kısa sürede Kizaru'ya üstünlük sağlatmasın zaten.Aka'yı diğer amirallerden üstün görmüşsün ama Aka ve Aok dövüşünden aslında tüm amirallerin mf de denk olduğu belirtildi bence.O Aka'nın yaptığını Kizaru'da yapabilirdi gayette.Sadece Aka kadar kasmıyor.Ha kassa dediğim gibi yapardı bence.

O ikisinin dövüşünden bu adamların denk olduğu belirtildi bence.Zaten Kizaru'nun bu 2 isimden daha geri planda kaldığı yoktu mf de.2y sonraki amiralleri de bu seviyede tasarlamıştır Oda.Artı olarak işin içinde doruki+dayanıklılık+b.haki gibi faktörlerde var.Bunların birinde de Fuji üstün olabilir.Neyse bakalım artık.
Akainu-Aokiji dövüşü mesela 10 gün sürmüş olabilir de o kadar uzamasının sebebenin meyvelerin de birbirlerini nötrlediği için olduğunu düşünüyorum.Dediğim gibi bana göre Akainu ile diğer amiraller arasında 1tık da olsa fark vardır.Dayanıklılık,meyve,b haki olarak diğer amirallerden daha iyidir bence.

Benim One Piece matematiğimde bir Yonkou sağ kolu 1 Amiral Yonkou da 2 Amirale denktir. Az yada çok değil. Denk deyince direk alır diyemem. Her türlü şey savaşta avantaj yada dezavantaj olabilir. Ben Beckhan haki kasmış meyvesiz olarak tahmin ettiğim birisi benim gözümde. O yüzden meyve zaafiyeti olmaz. Yakın dövüşte Alır Kör Reisi.

Benn beckman gordugumuz kadariyla haydutlari cok iyi pataklayabiliyor, ve kizaruyada silah cekmisligi vardir o yuzden ben beckman diyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık