Konuyu hortlatan kader birliği yaptığın Sensey yalnızYine amiral yine Miyata. Amiral konuları hortlamaya başladı algıcı miyata

Konuyu hortlatan kader birliği yaptığın Sensey yalnızYine amiral yine Miyata. Amiral konuları hortlamaya başladı algıcı miyata
Sen dediklerimi okumadan cevap veriyorsun galiba. Ben Kaido süzgeç oldu ise Kaido güçsüzdür demiyorum. Sen Fujitora çizik almışsa güçsüzdür diyorsun. Düz mantık ile 2. cümleyi diyen ilk cümleyi de der. Buradaki mantığını sorguluyorum sadece. Bunlarla Kaido'nun saldırılarının alakası yok ki.Çapulcuya yaralanmış cümlesi ne zamandan beri hastanelik olmuş anlamına çıkıyor ? Ben o bölümleri senin için tekrar okurum da sen kınların Kaido baskını sonrası hallerine ve novaların hallerine de bir bak istersen.
Reyiz biraz pasif takıldığı için güven veremedi. Yoksa eli ağır ama kimsenin haberi yok%60a 40 çıkması forumun utanç tablosudur :/
İstediği kadar özel olsun. Rütbe farkı var .sMarcoyu nasıl biraz özel tutyorsa bu forum aynı olay beckmande de geçerli
En çöp amiral mi en güçlü sağ kol mu gayet makul bir sonuç%60a 40 çıkması forumun utanç tablosudur :/
Belki en çöp yeşil olan çıkacak kim bilir. Meteor indiriyor reyiz öteki kuru sıkıEn çöp amiral mi en güçl üsağ kol mu gayet makul bir sonuç
Gayet normal bir sonuç.%60a 40 çıkması forumun utanç tablosudur :/