Neye karşılık yazdığıma da bakaydın keşke.Kaido dediğin adamın tankladığı atakların sayısını ve isimlerini yazayım mı buraya ? Ne kadar fazla olduğunu biliyor musun bilmiyorum da çünkü.Adamın olayı süzgeç olup buna dayanabilmek zaten.Novaları tokatlamak ile Dragon'ın altında bile 400 milyona zar zor ulaşmış ya da ulaşamamış adamları tokatlamak aynı seviye bir iş bile değilken bide bunu kıyaslatıyorsun.Ben bandajı, çiziği vb. dikkate almıyorum zaten. Bu konuda Amiral, Yonko ayırmıyorum millet gibi. Fujitora, Kizaru çizik alınca direkt güç dengeleri belli olurken, Kaido'nun süzgeç olması nedense unutuluyor.
Fujitora'yı hastanelik olmuş gibi gösteriyorsun sen. Adam hafif çizik aldığı savaştan çıkıp başka göreve gidiyor gemiyle. O bölümleri tekrardan oku istersen. Adamda ağır bir yara yok.Neye karşılık yazdığıma da bakaydın keşke.Kaido dediğin adamın tankladığı atakların sayısını ve isimlerini yazayım mı buraya ? Ne kadar fazla olduğunu biliyor musun bilmiyorum da çünkü.Adamın olayı süzgeç olup buna dayanabilmek zaten.Novaları tokatlamak ile Dragon'ın altında bile 400 milyona zar zor ulaşmış ya da ulaşamamış adamları tokatlamak aynı seviye bir iş bile değilken bide bunu kıyaslatıyorsun.
Çapulcuya yaralanmış cümlesi ne zamandan beri hastanelik olmuş anlamına çıkıyor ? Ben o bölümleri senin için tekrar okurum da sen kınların Kaido baskını sonrası hallerine ve novaların hallerine de bir bak istersen.Fujitora'yı hastanelik olmuş gibi gösteriyorsun sen. Adam hafif çizik aldığı savaştan çıkıp başka göreve gidiyor gemiyle. O bölümleri tekrardan oku istersen. Adamda ağır bir yara yok.