Yitip kinilimi ibone ilinKonu cok duzensiz ilk bilen sorsun.Soruyu soran kisi bileni secip "Simdi su üye soruyor." demeli
Yitip kinilimi ibone ilinKonu cok duzensiz ilk bilen sorsun.Soruyu soran kisi bileni secip "Simdi su üye soruyor." demeli
Bedelini ağır ödersin.Seni taklit edecek kişiyi değil mi...? Kesin ben yapardım Smoker ama artık söyledim o yüzden yapmam...
Ama yine de belli olmaz...
Hiluluk değil maalesef. Sitede gördüğüm en yaman Narutocu olur kendileri sanırım.Hiluluk reyiz...
Buradan anladığım şey; Yıldırma is coming... ben almayayım tenks...Bedelini ağır ödersin.
Magellan avatarı kullanan arkadaş mı...Hiluluk değil maalesef. Sitede gördüğüm en yaman Narutocu olur kendileri sanırım.
Utkan abi, nickini hatirlayamadimHiluluk değil maalesef. Sitede gördüğüm en yaman Narutocu olur kendileri sanırım.
Buradan devam edelim. :bHiluluk değil maalesef. Sitede gördüğüm en yaman Narutocu olur kendileri sanırım.
Riful mu...?Bir tane sorup kaçayım madem. Zaten aşırı zor olacaksdjfalskdjf
İpucu....
Şinobi allaxı Sarutobi
Senden hemen önce @Raftel Neferi sormuştu ve ona cevap verdim ancak senin sorun devam ediyormuş :/ Neyse diğer cevabı unutup ben de katılayım en iyisi.Bir tane sorup kaçayım madem. Zaten aşırı zor olacaksdjfalskdjf
İpucu....
Şinobi allaxı Sarutobi