3000 bölüm okurduk artıkCoby'nin amiral olma macerası olabilirdi. Korsanların kökünü kazırdı dünyadan falan.

3000 bölüm okurduk artıkCoby'nin amiral olma macerası olabilirdi. Korsanların kökünü kazırdı dünyadan falan.
O zaman ana karakter balı olurdu ama hızlı gelişirdi, Garp'ın bacanağının oğlu falan çıkardı potansiyelli olurdu.3000 bölüm okurduk artık![]()
O bir köşede oynasın lütfenDenizlerin korkusuz sovalyesi jimbei'yi?
İyi misin sen? Bütün aksiyon Dof sama da başka kimi okuyacaksın bıktım lastikten vallaDofun neyini okucan lan. Bütün gün Dressrosada keyif yapıyor adam. Tiç okunurdu ama. Gerçi id de kırbaçlanmasını görmek istiyor olabilirsin asdhfkklsdhafklsdhf
Sabo okunur meselaO bir köşede oynasın lütfen
İyi misin sen? Bütün aksiyon Dof sama da başka kimi okuyacaksın bıktım lastikten vallahala kırbaç diyor.
![]()
Ya of bıktım senden Dragoşun yetmiyor bir de Saboşu çıkardın başıma.Sabo okunur meselaHakinin yolu olsun serinin adı da
![]()
Ahahahaha Tayyip çakması Dofu sevmiyoz en azındanYa of bıktım senden Dragoşun yetmiyor bir de Saboşu çıkardın başıma.![]()
Ya bir sus ne alakaları var. Dof sama mikemmel bir kereAhahahaha Tayyip çakması Dofu sevmiyoz en azından![]()
Ben kanıtları sundum aksini iddia edemedin konu kapanmıştır benim içinYa bir sus ne alakaları var. Dof sama mikemmel bir kere![]()
Aslında Smoker olsada iyi olurdu Gold Rogerin idamından sonra korsanlara taksa rafteli bulsa ve Rogere saygı duyup bir devrim başlatsa çok güzel olurdu.Coby'nin amiral olma macerası olabilirdi. Korsanların kökünü kazırdı dünyadan falan.