Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Bartolomeo'nun Gücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı ve güzel bir teori olmuş,tebrikler.

Okudukça aklıma Hellsingten incognito geldi.Bu karakter mangada yoktu ama taşıdığı öğelere bakarsak Bartolomoeyla oldukça benzerlik gösteriyor.Yamyama benzeyen gerçek vampirlerden biri olarak tasarlanmıştı.Ayinler,büyüler yapıyordu,afrika motifleriyle bezenmişti yada en azından o hissiyatı veriyordu.Bu karakterin ayin sırasında vücudunda yer değiştiren,şeytani simgeler vardı.Mühürler,şeytan kapanı gibi supernatural dizisinde bolca kullanılan şekiller.Kesici saldırılarda yapıyordu sanırsam.Bir çeşit afrikanın vodoo büyüsüydü bana kalırsa.

Yani şimdi onunla karşılaştırınca ve yazıyı okudukça neden olmasın diyorum.Dövmenin rolü belirleyici olacak meyveyle ilgili.Dövmeye meyve yedirilmiş yada bir çeşit büyü olabilir.Hawkinsin yeteneğine benzer bir yetenek çıkarsa şaşırmam doğrusu.

Yanlız meyve diyoruz ama haki bariyeride olabilir. çok benziyor

meyve olarak eğer dövmeye meyve yedirdiyse %99 zoan olmak zorunda bence yani en azından yoksa mantıksız olur belki smoker sanın dediği gibi paramecia-zoan karışımı bir şey'de olabilir sülük gibi ama dediğim gibi mantıklı olmuyor.

Yanlız meyve diyoruz ama haki bariyeride olabilir. çok benziyor

meyve olarak eğer dövmeye meyve yedirdiyse %99 zoan olmak zorunda bence yani en azından yoksa mantıksız olur belki smoker sanın dediği gibi paramecia-zoan karışımı bir şey'de olabilir sülük gibi ama dediğim gibi mantıklı olmuyor.
:D öyle de olunca var ya hepten karısacak hersey. Daha tam cözememişken yapay meyveydi smile ydi falan simdi de alin size karısım der gibi :D

Göğsündeki dövmenin kaybolması bence çizim hatasıdır.Bence Ayna-Ayna meyvesi diye bir meyve vardır onu yemiştir.Saldırılarının hepsini yansıtıyor olabilir...

Çizim hatası olsa simdiye kadar herhangi bir düzeltme veya herhangi bir aciklama yapmaz miydi Oda sizce ? Bence eğer öyle birsey varsa yapılmasi gereken budur. Bunu dünya capinda milyonlarca insan takip ediyor. Üstelik sadece ve sadece cizime dayalı olan bir sanat. Cizim hatası olacagini düsünmüyorum o yüzden.

:D öyle de olunca var ya hepten karısacak hersey. Daha tam cözememişken yapay meyveydi smile ydi falan simdi de alin size karısım der gibi :D
alın size karışımı ne ya Simly var ya
O tarz olur işte Mürekkebe yedirirsin onunla dövme yaparsın Slük meyvesi bildiğin gibi slükler kan meraklısı Kanın vede Mürekkebin içinde demirde var THE END :D

optimistic

ya mürekkep meyvesi falan yedi ya da dövmeye meyve yedirilmiş bana göre 2si de mantıklı.
dövmeye meyve yedirmek gayet normal eminim ilerde meyvelerin cansızlara nasıl yedirildiği ile ilgili manga içerisinde bir açıklama geçer.
bunların dışında düşündüğüm 3. bir seçenek ise barto'nun dişlerinden yola çıkarak antik zoan olabileceğini düşündüm 3. seçenek olursa ya japon tanrılarından birinin gücü gibi birşey olur ya da vampirlikle ilgili bir meyve yediğini de düşündüm. sonuçta o şey mürekkep değil de kan da olabilir barto da kanı kontrol ediyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık