Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Bartolomeo'nun Gücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neye yumruk vuruyorsa hackin kolu kırıldığına göre sert bir şey.mürekkep olamaz.zoan filan çıkabilir bu barto.

Demek Mürekkep o kadar sert olmaz ?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mürekkep

Tarif : Mürekkep çeşitli renklendirici ya da boyalar kullanılarak üretilmiş akışkan bir maddedir. Fırça ya da kalemler yardımıyla bir yüzeyi boyamak ya da yazı yazmak için kullanılır. Genellikle demir, sülfat ve az miktarda asit karışımından oluşan açık mavi veya siyah bir çözelti olan mürekkep, bu haliyle soluk göründüğünden içine toz halinde anilin esaslı boya katılmaktadır.

Açık net.

Demek Mürekkep o kadar sert olmaz ?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mürekkep

Tarif : Mürekkep çeşitli renklendirici ya da boyalar kullanılarak üretilmiş akışkan bir maddedir. Fırça ya da kalemler yardımıyla bir yüzeyi boyamak ya da yazı yazmak için kullanılır. Genellikle demir, sülfat ve az miktarda asit karışımından oluşan açık mavi veya siyah bir çözelti olan mürekkep, bu haliyle soluk göründüğünden içine toz halinde anilin esaslı boya katılmaktadır.

Açık net.

Göğsünde ki döğmenin kaybolması çok enteresan, bir yerde şekil değiştirmiş, başka bir yerde ortadan kaybolmuş. Çizim hatası olmadığını varsayarsak, Epey ilginç bir yetenek, 4k vuruşu bu hale getiriyor ise nasıl saldırılar bu adama işliyor, oda çok büyük merak konusu.
Bir insanın hayal gücünü tahmiin etmeye çalışıyoruz :) ama eğlenceli oluyor.
Mürekkep yada döğme her ne ise 4000 kiremitlik vuruşu yalan etti. Benim tahminim herhangi bir mürekkep yada döğme bu işi yapamaz, çok daha güçlü bir teknik veya meyve olması lazım, mesela asit tarzı bir şey olabilir yada sertleşen bir şey olabilir.
Benim aklıma takılan bir şey var;
Mr4'ün köpeği, bazuka meyvesi yemişti, başka bir adamın fili kılıç meyvesi yemişti
Yada tam tersi, Kılıç zoan fil meyvesi yedi, bazuka köpek meyvesi yedi
Bu iki secenekten hangisi doğru ? hayvan mı Kılıç yada bazuka meyvesini yer, Yada kılıç mı zoan meyve yer ?
Benim tahminim hayvanlar, Kılıç yada bazukka meyvesi yior. Bunu neden Konuya dahil ettin derseniz Bana şu pek olurmuş gibi gelmiyor :bir kılıç, fil meyvesi yesin ve o kılıcı kullanan adama itaat etsin.
Ama bir fil kılıç meyvesi yer ise eski sahibinin isteklerini aynen yerine getirmeye devaam edebilir.
Burada döğme şeytan meyvesi yedi teorisi epey şaşırtıcı ve ilginç bir teori
Bakalım sabırla bekliyoruz Bartolomeo'nun yeteneğinin açıklanmasını.

Göğsünde ki döğmenin kaybolması çok enteresan, bir yerde şekil değiştirmiş, başka bir yerde ortadan kaybolmuş. Çizim hatası olmadığını varsayarsak, Epey ilginç bir yetenek, 4k vuruşu bu hale getiriyor ise nasıl saldırılar bu adama işliyor, oda çok büyük merak konusu.
Bir insanın hayal gücünü tahmiin etmeye çalışıyoruz :) ama eğlenceli oluyor.
Mürekkep yada döğme her ne ise 4000 kiremitlik vuruşu yalan etti. Benim tahminim herhangi bir mürekkep yada döğme bu işi yapamaz, çok daha güçlü bir teknik veya meyve olması lazım, mesela asit tarzı bir şey olabilir yada sertleşen bir şey olabilir.
Benim aklıma takılan bir şey var;
Mr4'ün köpeği, bazuka meyvesi yemişti, başka bir adamın fili kılıç meyvesi yemişti
Yada tam tersi, Kılıç zoan fil meyvesi yedi, bazuka köpek meyvesi yedi
Bu iki secenekten hangisi doğru ? hayvan mı Kılıç yada bazuka meyvesini yer, Yada kılıç mı zoan meyve yer ?
Benim tahminim hayvanlar, Kılıç yada bazukka meyvesi yior. Bunu neden Konuya dahil ettin derseniz Bana şu pek olurmuş gibi gelmiyor :bir kılıç, fil meyvesi yesin ve o kılıcı kullanan adama itaat etsin.
Ama bir fil kılıç meyvesi yer ise eski sahibinin isteklerini aynen yerine getirmeye devaam edebilir.
Burada döğme şeytan meyvesi yedi teorisi epey şaşırtıcı ve ilginç bir teori
Bakalım sabırla bekliyoruz Bartolomeo'nun yeteneğinin açıklanmasını.
Funkfreed Fil meyvesi yemiş bir kılıç, Lassoo ise Dachshund meyvesi yemiş bir top atıcısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık