Çizim hatası olmasını gönülden diliyorum yoksa ...Hacı çizim hatası.Karaya ayak basmadan önce,zoro da luffy nin yarası vardı.E.ODA da insan evladı sonuçtaDeğilse bile meyve yeteneği vücudunda dövme olarak geziyor demektir.

Çizim hatası olmasını gönülden diliyorum yoksa ...Hacı çizim hatası.Karaya ayak basmadan önce,zoro da luffy nin yarası vardı.E.ODA da insan evladı sonuçtaDeğilse bile meyve yeteneği vücudunda dövme olarak geziyor demektir.
Böyle bir teknoloji harikası Vegapunk gibi bir zeka gerektirir.eline saglık yaratıcı düsünce olmus.ama benim kanaatim eger dövmeyle yüzde yüz alakalıysa bile...mürekkep meyvesi falan yemiştir.bu durumda coolun söyledigi dövmenin şeklinin degişmeside mantıga oturur.
dövmeye meyve yedirmek,olabilir ama cok zorlama olur.bunun acıklandıgını düsünürsek,herkez yapabilir,bir engel yok.
meyve gücü olduguna kanaatim yüzde 80,dövmeden ziyade ve e.odanın en sol alt kösede yazdıgı et yiyen özelligiyle alakalı oldugunada yüzde 70 eminim
ama one piece bu her zaman ters köse olabilir.e.oda sanırım bu hafta acıklar.ve ben kendim sahsen dövmeye meyve yedirilmesindense ,mürekkep meyvesi adı altında vucudu otomatikman savunan bir meyveyi tercih ederim![]()
zaten sıkıntı orda,dövmeye meyve gücünü sentezlemek ciddi bir ugras ve teknoloji gerektirir.bu kazmada bu yetenek varmı,yada nerden yardım aldı bunlarda sorun.cidden bakalım ne cıkıcak merak içindeyim zaten iki baglantımız var kullanılabilecek,ya muhtemel bilerek çizilmemiş,kaybolan dövmesi yada lakabı et yiyen,yamyamla ilgili bir güç.Böyle bir teknoloji harikası Vegapunk gibi bir zeka gerektirir.
Bu zeka bu adamda veya çevresinde varsa yanlış yerde.
Evrende dövmelere meyve yedirmeyi bilen tek kişi bu adam olmuş oluyor sanırım . Karasakal tırt çıktı diyebiliriz.
Daha öncede dediğim gibi mürekkepe dövme yedireceksin , vücuduna dövme yapıcan ? Şeytan meyven olacak ..
Zaten deriye işlemiş olacan yesen daha iyi ne diye uğraşmış acaba :T
opwikiada adamlar yazmış,luffy gibi haki kullanıcısı anlayamadıgına göre büyük olasılık seytan meyvesi gücü diye.muhtemelen bunda sitenin cogu hemfikir.iş türüne gelince parameciadada bir cok kişi hemfikir olur.gelgelelim ne oldugu sorusu muamma,elde veri az.dövme dedigin gibi 4 defa çizilmemişse,iki sonuc var;İlk çıktığı bölümden beri tam 4 defa dövmesinin çizilmediği sahne var.