Adamın yüzüne tükürsen yağmur yağıyor diyecek biri niye ses çıkarsınSeveriz ama bir dayağı hak etti. Umarım Shanks gülüp geçmez kulağını çeker. : ))
Süratıma tükürebilirsin ama bir korsan bayrağına dokunmaman gerektiğini Luffy'den öğrenmen gerekirdi. Ayrıca sivilleri ürkütmene göz yumamam deyip kılıcının dipçiği ile kafasına vurmasını istiyorum : ))Adamın yüzüne tükürsen yağmur yağıyor diyecek biri niye ses çıkarsın![]()
Ne bilsin Luffy'nin korsan bayrağına değer verdiğini. Ayrıca o dediğin fillerSüratıma tükürebilirsin ama bir korsan bayrağına dokunmaman gerektiğini Luffy'den öğrenmen gerekirdi. Ayrıca sivilleri ürkütmene göz yumamam deyip kılıcının dipçiği ile kafasına vurmasını istiyorum : ))
Adamlar zorla rozet sattılar. Korkudan alıyor gibi çizilmişti : ))
Filler olan ne ? Luffy'nin Korsan bayrağı ile ilgili söyledikleri mi? Eğer öyleyse bilmiyordum.Ne bilsin Luffy'nin korsan bayrağına değer verdiğini. Ayrıca o dediğin filler![]()
Evet.Filler olan ne ? Luffy'nin Korsan bayrağı ile ilgili söyledikleri mi? Eğer öyleyse bilmiyordum.
Ben Shanks de Luffy kafasındadır muhtemelen bayrak konusunda hassas olabilir anlamında dedim.
Luffy'nin abisiyim deyip rica etse verecek adam : PEvet.
Gözdağı verir belki. Ne bileyim adam Ace'e başımı almaya mı geldin derken bile gülerek söylüyor![]()