Kumada hiç etkilenmeden durdururki çok saçma bi karşılaştırma olmuş.Timeskip oncesi durdurdu şimdide durdurur.Kumayı küçümsemeyin.Ama KararsızımBeyler yapmayın Kuma ölse alamaz Dof'u. Tamam adam hızlı meyve de süper ama Dof 3 haki kullanıcısı, meyvesini gerçekten sağlam kullanan birisi ve Sanji'nin en güçlü saldırılarından birisini hiç etkilenmeden durduran bir arkadaş. Dof çok ters bir karakter Kumaya kaybetmez. Birde bize mangaka şöyle bir şey göstermedi mi?(tabii Law Hancock ilişkisi biraz tartışmaya açık ama) bizde bunu Lordlar arasında sıralama olarak görüyorduk yada ben görüyormuşum
![]()
Orda tarafını tuttuğum adamı övüyordum ben yaKumada hiç etkilenmeden durdururki çok saçma bi karşılaştırma olmuş.Timeskip oncesi durdurdu şimdide durdurur.Kumayı küçümsemeyin.Ama Kararsızım![]()
Orda tarafını tuttuğum adamı övüyordum ben yaKumada hiç etkilenmeden durdururki çok saçma bi karşılaştırma olmuş.Timeskip oncesi durdurdu şimdide durdurur.Kumayı küçümsemeyin.Ama Kararsızım![]()
O zaman Dof'u büyütmeyinOrda tarafını tuttuğum adamı övüyordum ben ya
Karşılaştırma istersen Sanji kumanın üstüne bisiklet sürerken Dof'a kamyonla girişiyordu. Arada dağlar var yaniKumayı küçümsemek değil Dof'a hakkını vermek benim yaptığım
![]()