Evet arkadaşlar bugün biraz bunu düşündüm. Enies Lobby'e Hasır Şapka ve Franky kardeşler yerine Baraque Works saldırsaydı Nico Robin için sizce vs'ler neler olurdu ve kazanan kimler olurdu ?
Bence Crocodile birçok CP9 üyesini rahatlıkla alır ,
Crocodile vs Lucci : Başlı başına bir konu olabilir aslında hatta bu konuda buna dönüşecektir. Ama bence Crocodile rahat bir galibiyet alır. Hatta tüm CP9'u alır diyorum.
M1 vs Kaku = win M1
M2 vs Jyabura =win M2
vs'leri çoğaltabiliriz ama ne olursa olsun Baraque Works Crocodile farkı ile Hasır Şapka'lardan daha başarılı olurdu.
Bence Crocodile birçok CP9 üyesini rahatlıkla alır ,
Crocodile vs Lucci : Başlı başına bir konu olabilir aslında hatta bu konuda buna dönüşecektir. Ama bence Crocodile rahat bir galibiyet alır. Hatta tüm CP9'u alır diyorum.
M1 vs Kaku = win M1
M2 vs Jyabura =win M2
vs'leri çoğaltabiliriz ama ne olursa olsun Baraque Works Crocodile farkı ile Hasır Şapka'lardan daha başarılı olurdu.

Shicibukai mertebesinde biriyle dövüşürse Luffy gibi bakmaz olaya ondan eminim. Bunun yanında Luffy fiziksel saldırılardan etkilenmeyen bir insan rokuogandan etkilendi Crocodile'da da bu ihtimal var. Bir konuda haklısın Lucci yenemezse kimse yenemez Crocodile'ı. Ama bana çok tanıdık gelmeye başladın sen neden acaba...