Marco ya normalde de ışın zarar verebilir sacmaladın resmen


@Smoker
Meyve gücü olmadan Rogerle kapışmış birisinin Luffy'e zarar verebilmesi için haki kullanması mı gerek?
Marco ya normalde de ışın zarar verebilir sacmaladın resmen
Hocam o degdigi yere etki meselesi logialar için gecerli. En iyi bilenlerden birisin zaten ama logia tanımı: Kişinin vücudunu elementine dönüştürebilmesini sağlar.Haki'nin değdiği yerin meyve gücünü iptal ettiğini söyleyenler, Garp'ın, Luffy'nin yanağını sündürerek canını nasıl yaktığını söyleyebilir mi? Denilenlere göre bir mantığa oturtamadım.
Bunu da Marco ya yazmıstımHocam kalın yazılı olan şeyi şöyle açıklıyorum: One piece dünyasında lastik "fiziksel" ataklara karsı bir sınırla yaratılmış. Bu yuzden Lucci de Luffy den kan çıkarabilmiştir. Ha diyosan ki luffy e yapılacak hakili bir fiziksel atakın farkı ne olur? Saldıran kişinin saf gücüne hakisinin gücünü eklersin, oluşan güç luffy nin fiziksel saldıralara karsı olan dayanıklılıgından fazlaysa, ağzından kan çıkar.
Aynen kalın yerdeki gibi söylüyorum. Sen "sınır" kelimesinin mantıgını çözemedin henüz. Elmas,çelik, lastik bunların her birinin farklı maddelere karsı farklı dayanıklılıkları vardır. Yeterli gücü olan kimi kişiler( hakisiz gücü bunların dayanıklılıgından fazla olanlar yani) bunlara direk zarar verebileceği gibi , kimi kişiler(hakisiz gücü yetmeyenler) bunlara zarar vermek için B. haki kullanmak zorunda kalır. Kimisi ise zaten gücü karşıdakinin dayanıklılıgından fazla olmasına ragmen B. haki ekleyerek mükemmel bir güç elde eder... Olay bundan ibaret...
Mesele zarar vermek değil, canını yakmak. Meyve gücü olmadığının da kesinliği yok.Nerede gördün dostum zarar verdiğini
@Smoker
Meyve gücü olmadan Rogerle kapışmış birisinin Luffy'e zarar verebilmesi için haki kullanması mı gerek?
Hocam o degdigi yere etki meselesi logialar için gecerli. En iyi bilenlerden birisin zaten ama logia tanımı: Kişinin vücudunu elementine dönüştürebilmesini sağlar.
Paramecia ise süper güç verir. Yani logialara haki uyguladıgında kendi bedenlerine dönmelerini sağlarsın ama parameciaların bedenleri kendi bedenleridir. Peki hak paramecialara nasıl etki eder haki? önceki mesajlarımda anlatmıştım:
Bunu Arishiteru ya
Bunu da Marco ya yazmıstım
Millete birşeyleri algılatmaya calısmaktan algılama yetenegimi kaybetmeye basladım da o yuzden. Uzgunum...Mesele zarar vermek değil, canını yakmak. Meyve gücü olmadığının da kesinliği yok.
Neyin ne olduğunu biliyorum, anlatmana gerek yok. Ben o soruyu sana karşıt görüş sunanlara sordum, sen niye cevap verdin durduk yere?
Lucci ölümün kıyısına getirdi Luffy'i haki kullanmadan,Garpta sündürerek canını yaksın bir zahmet.Senin bile bir mesajından yanlış hatırlamıyorsam en güçlü denizci olarak görüyordun Garp'ı.Meyve gücü olsaydı Marinford ta görürdük diye tahmin ediyorum.Nasılsa bu adam artık pek fazla aktif olmayacak gibi seride Köşesine çekildi sonuçta.Mesele zarar vermek değil, canını yakmak. Meyve gücü olmadığının da kesinliği yok.
Garp ı ne zaman aktif gördün de şimdi köşesine cekildi diyorsun acaba?Lucci ölümün kıyısına getirdi Luffy'i haki kullanmadan,Garpta sündürerek canını yaksın bir zahmet.Senin bile bir mesajından yanlış hatırlamıyorsam en güçlü denizci olarak görüyordun Garp'ı.Meyve gücü olsaydı Marinford ta görürdük diye tahmin ediyorum.Nasılsa bu adam artık pek fazla aktif olmayacak gibi seride Köşesine çekildi sonuçta.
Köşesine çekildi derken Görevini bırakıp ta East blue'ya döndü ya onun için dedim.Yeteri kadar aktifti bence en azından neler yapabileceğini tam anlamıyla yeteneklerini görmesek te gücünün sınırı hakkında Buggy'nin Haki ile kesilmesinden daha çok bilgiye sahibiz diye düşünüyorum.Garp ı ne zaman aktif gördün de şimdi köşesine cekildi diyorsun acaba?
Lucci ölümüne dövüşüyordu, ayrıca saatlerce savaştılar da Luffy o hale geldi. Garp'ın da savaşta meyve gücü varsa eğer, kullanmak zorunda kalmasına neden olacak bir durum oluşmamıştı. Evet, büyük ihtimal en güçlü Denizci idi ama yanak çekmek gibi basit bir harekette bile, Haki'siz Luffy'nin canını yakabilmesi çok saçma olur.Lucci ölümün kıyısına getirdi Luffy'i haki kullanmadan,Garpta sündürerek canını yaksın bir zahmet.Senin bile bir mesajından yanlış hatırlamıyorsam en güçlü denizci olarak görüyordun Garp'ı.Meyve gücü olsaydı Marinford ta görürdük diye tahmin ediyorum.Nasılsa bu adam artık pek fazla aktif olmayacak gibi seride Köşesine çekildi sonuçta.
Kelepçe takmadan önce etki etmedi nedense? Ben meyve yeteneklerini karşılaştırdım.O zamanda marco anka ya dönüşüp ışınlardan etkilenmezdi? Demek ki yapamadı ve yedi ışınları.Bir daha oku istersen yazdıklarımı.Marco ya normalde de ışın zarar verebilir sacmaladın resmen