Üye silindi 789
Yakında satın alacağım bende. Çok içimde ukte kalan bir oyundu. Xbox'a gelmedi zaten hala. Yıllar yıllar sonra mahalleye fiber gelince Geforce Now ile oynamaya kafa koydum.
Geforce Now aldık. Baldurs Gate aldık. Oyun bozuldu Geforce Now'da. 5 gündür kapalıydı.Yakında satın alacağım bende. Çok içimde ukte kalan bir oyundu. Xbox'a gelmedi zaten hala. Yıllar yıllar sonra mahalleye fiber gelince Geforce Now ile oynamaya kafa koydum.
Takıldığın yerlerde sorabilirsin. Güç fantazisini sevdiğim için internetten baya kombat kısmını araştırmıştım.8 saate yakın oynadım. Salya akıta akıta oynuyorum oyunu. Bayıldım resmen.İnciğe boncuğa her şeye girip çıkıyorum. Ozan olarak oynuyorum. Hayvanlarla konuşma yeteneği yüzünden kurbağa inek köpek ne varsa konuşuyorum.
Kombat kısmında bir tık zorlanıyorum. Nasıl bir 4lü çıkmalıyım bilemedim. Ethel teyzemin görevinde baya uğraşmıştım. Sonunda Ethel'e kapışmaya ulaştım ama o yol üzerinde de ikide bir zehir var. Teyzeye gidene kadar içim dışım zehir oluyor.
Benim karakterim Bard zaten. Sehhar - Ruhban - Ozan ve Assasin ile oynuyorum şimdilik. Biraz karaktere göre seçicilik de yapıyorum 4lü konusunda. :d Kombatlarda biraz mekaniklerden dolayı zorlanıyorum aslında. İnceliklerini çözmem gerekiyor. En son böyle tur bazlı oynadığım Rpg oyunu herhalde Dragon Age Origins'dir.Takıldığın yerlerde sorabilirsin. Güç fantazisini sevdiğim için internetten baya kombat kısmını araştırmıştım.
1 tane spellcaster (büyücü, sihirbaz, sehhar) net sihirbaz yapıştır geç
1 tane yakın dövüş(paladin, dövüşçü, barbar, keşiş) oyun ortalarından end game e kadar paladin en op si
1 tane assasin(keşif için, kilit açma vs) kombatta daha güçlü yapmak rangerla multiclass yapmalısın
1 tane sup(bard, ruhban, druid) bence ruhban en op si ama bard daha eğlenceli diyorlar.
Ana karakterin karizması yüksek olmalı ki konuşmaları yapabilesin. O yüzden bard sihirbaz sehhar sınıflarından birisi ana karakterin olmalı
İstediğin karakterin sınıfını değiştirebiliyorsun. Şu an iki sup olduğunuz için biraz zorlanman normal. Bence gölgeyürek ablamı yakın dövüşe al farkı direkt hissedersin. Atma zaten kızı hdksjskjs romantik tarz seviyorsan gölgeyürek iyidir .d güzelde kız ben onu biraz modifiye etmiştim 10/10 hatun olmuştu hdjshskjsBenim karakterim Bard zaten. Sehhar - Ruhban - Ozan ve Assasin ile oynuyorum şimdilik. Biraz karaktere göre seçicilik de yapıyorum 4lü konusunda. :d Kombatlarda biraz mekaniklerden dolayı zorlanıyorum aslında. İnceliklerini çözmem gerekiyor. En son böyle tur bazlı oynadığım Rpg oyunu herhalde Dragon Age Origins'dir.
Gölgeyürek ablamla bir takım yakınlaşmalar oldu ve kendisini gruptan atamıyorum şu an. Gerçi Astorian'a da kendimi verdim beslenmesi için. Lae'zel'e de yürümüştüm. Kampın eğlencesi gibi bir şey oldum.
Lae'zel çok odun bir ablamız. Grupta tat kaçırıyor. Bard oynadığım için daha metroseksüel beyfendi ve sivri dilli bir tipleme yaptım. O şekil oynuyorum. Laezel davar davar konuşunca tat kaçırıyor.![]()
Yanındakilerin statlarını sıfırlaman gerekebilir. Özellikle gölgeyürek baya kötü başlıyor.Benim karakterim Bard zaten. Sehhar - Ruhban - Ozan ve Assasin ile oynuyorum şimdilik. Biraz karaktere göre seçicilik de yapıyorum 4lü konusunda. :d Kombatlarda biraz mekaniklerden dolayı zorlanıyorum aslında. İnceliklerini çözmem gerekiyor. En son böyle tur bazlı oynadığım Rpg oyunu herhalde Dragon Age Origins'dir.
Gölgeyürek ablamla bir takım yakınlaşmalar oldu ve kendisini gruptan atamıyorum şu an. Gerçi Astorian'a da kendimi verdim beslenmesi için. Lae'zel'e de yürümüştüm. Kampın eğlencesi gibi bir şey oldum.
Lae'zel çok odun bir ablamız. Grupta tat kaçırıyor. Bard oynadığım için daha metroseksüel beyfendi ve sivri dilli bir tipleme yaptım. O şekil oynuyorum. Laezel davar davar konuşunca tat kaçırıyor.![]()