Empyrium 8 Tem 2021 #82 Kenshiro dedi ki: Bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... ne zaman çıkcak yahu ağaç olduk
Raizelbruh 11 Tem 2021 #85 Netflix'in elinde olup cgi sahneleri dışında tek iyi olan uyarlama olabilir.
Millennium Wizard 2 Ağu 2021 #87 İlk seriden sonra buna geçtim ama aynı tadı alamadım henüz.En kızdığım şey Yujiro oldu.Tövbe tövbe adama ne yapmışlarsa bütün karizma gitmiş çizimler saçmalık onun yüzüne nolmuş dedim.Neyse spoiler yemeden gideyim.
İlk seriden sonra buna geçtim ama aynı tadı alamadım henüz.En kızdığım şey Yujiro oldu.Tövbe tövbe adama ne yapmışlarsa bütün karizma gitmiş çizimler saçmalık onun yüzüne nolmuş dedim.Neyse spoiler yemeden gideyim.
Empyrium 4 Ağu 2021 #89 demoninthedarkness dedi ki: Yeni sezon tarihi belli mi Genişletmek için tıkla ... bu ay içinde gelir bence teaser,trailer yayınlandı, açılışıda yayınlandı kaldı geriye seriyi yayınlama benim tahminim
demoninthedarkness dedi ki: Yeni sezon tarihi belli mi Genişletmek için tıkla ... bu ay içinde gelir bence teaser,trailer yayınlandı, açılışıda yayınlandı kaldı geriye seriyi yayınlama benim tahminim
Ryuga26 4 Ağu 2021 #90 Kenshiro dedi ki: Bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... 1:00 da olay değişiyor gibi o nasıl kavga