Konu bütünlüğü için öncesi dahil hepsini nerden izleriz?
Teşekkür etmeyi unutmuşum sağolun. Dün gece ilk sezonu bitirdim ikinci sezona başladım. O da bitince 2018'e geçeceğim. Bayağı sardı beni anime çok eski olmasına rağmen. Biraz underrated bir seri heralde. Korsanfan'da pek duymamıştım. Bayağı kaliteli oysa.
Ben de geçen bitirdim 2018 sezonunu güzel bayağı; ama devam sezonu bu önceki iki sezonu izlemezsen zevk almayabilirsinNetflix önerip duruyordu da dikkate almıyordum. Yorumlara göre epey iyi görünüyor. Yorumlara güvenip başlayacağım.
Başlığın hortlaması iyi olmuş, izleyecek eğlencelik anime arıyordum.![]()
konu bütünlüğüne ihtiyacın olmayan bir seri. Nereden tutarsan oradan başla.Konu bütünlüğü için öncesi dahil hepsini nerden izleriz?
O bittikten sonra geçen sene manga yeni seriye başladı. Bu sefer 2000 yıl önce yaşamış olan Japon sumo tanrısı Nomi no Sukune'nin soyundan gelen yeni bir adam ortaya çıktı.Son arcda bozdu epey. Baki’yle dövüşsün diye Miyamoto Musashi’yi diriltmek de nedir arkadaş.
Evet, yakın geçmişte reddit vasıtasıyla haberdar oldum bu söylediğinden.O bittikten sonra geçen sene manga yeni seriye başladı. Bu sefer 2000 yıl önce yaşamış olan Japon sumo tanrısı Nomi no Sukune'nin soyundan gelen yeni bir adam ortaya çıktı.
Kavrama kuvvetiyle kömürü elmasa çeviriyor.