Bu açıdan bakınca seri kent çöplüğüne dönüyor :/ Ben kendi açıma geri döneyim.Serideki çöp karakterlerden birisi, hiç bir vasfı yok.
Bu açıdan bakınca seri kent çöplüğüne dönüyor :/ Ben kendi açıma geri döneyim.Serideki çöp karakterlerden birisi, hiç bir vasfı yok.
Aynen yani hem Robin Namiden daha akıllı.
Parantez içindeki ünlem kinaye idi yanlış mı anlaşıldımRobin'in tayfada tam olarak ne gibi bir işe yaradığı belli değil. Gemiyi tamir edemez, keskin nişancılık yapamaz, güçlü rakipleri indiremez, rotacılık bilmez, dümen tutamaz. müzik çalamaz, yemek yapamaz, yaraları iyileştiremez. Kısacası, olmasa da bir şey değişmez.
Onu anladım. Genel bir yorumdu yaptığım.Parantez içindeki ünlem kinaye idi yanlış mı anlaşıldım![]()
Nasıl yani robin ile namiyi karıştırdın galiba :~)Robin'in tayfada tam olarak ne gibi bir işe yaradığı belli değil. Gemiyi tamir edemez, keskin nişancılık yapamaz, güçlü rakipleri indiremez, rotacılık bilmez, dümen tutamaz. müzik çalamaz, yemek yapamaz, yaraları iyileştiremez. Kısacası, olmasa da bir şey değişmez.
Hayır, karıştırmadım. Yol Kitabeleri çıkana dek, tayfanın en vasıfsız elemanı Robin'di bana göre. Şimdi kıymete bindi.Nasıl yani robin ile namiyi karıştırdın galiba :~)
Dövüş yeteneği gayet yeterli.
Yemekte yapabilir
O olmazsa OP u unut.
Nami olmasaydı Luffy Crakeri yenemezdi. Nami olmasaydı Luffy Arlongu göremezdi.Korsan olan herkesin kendini guclu rakiplere karsi korumali Nami tayfaya ayak bagi olmaktan baska sadece rotaciliga yariyor bence dovusebilen bir rotaci bulsakar daha iyi