Şu sitede rotasyon ve hız ayarı yaparak güzel zaman geçirebilirsin :d.
Bozuk sanırım. Kullanamadım
Şu sitede rotasyon ve hız ayarı yaparak güzel zaman geçirebilirsin :d.
Bende çalışıyor :/. Şunu dene bir de Chrome üzerinden, ok tuşlarıyla hız-yön ayarlamaya çalış.Bozuk sanırım. Kullanamadım
Ek: Tabi sorun bende de olabilir :/
Bende çalışıyor :/. Şunu dene bir de Chrome üzerinden, ok tuşlarıyla hız-yön ayarlamaya çalış.
Her türlü siteyi verebiliyor muyuz?![]()
OlmadıBende çalışıyor :/. Şunu dene bir de Chrome üzerinden, ok tuşlarıyla hız-yön ayarlamaya çalış.
bu arkadaş bana da açtırmıştı, yararlı bir site. hoş oluyor her şeyin kaydolması. işime yarıyor arada.![]()
Last.fm | Play music, find songs, and discover artists
The world's largest online music service. Listen online, find out more about your favourite artists, and get music recommendations, only at Last.fmwww.last.fm
Ne kadar biliniyor emin değilim ama lazım olabilir diye atayım. Hesabı spotify ile birleştirdiğinde anlık olarak dinlediğin şarkı kaydediliyor ayrıca en çok dinlediğin şarkılar, albümler, sanatçılar vs bakabiliyorsun
İyiymiş, bunun Ps2 oyunlarını falan da oynayabileceğimiz bir versiyonu var mı acaba?Merhaba. Forumda böyle bir arşive rastlamadığım için konuyu açma isteği duydum. Bu konuda az bilindiğini düşündüğümüz siteleri bir katalog haline getirmeye çalışacağız. Neye göre, kime göre az? Net bir sınırı yok. Faydalı, eğlenceli, vakit geçirmenize yardımcı olan vs. siteleri de paylaşabilirsiniz.
İlk taşı ben atayım; https://classicreload.com/ eski konsol oyunlarını oynayabileceğiniz bir site. Vakit geçirmek için oynadığım oluyor.