Chelsea,barça,inter,
konuya yazmadan önce anket sonuçlarına bakmamıştım. bu kadar çok sayıda real madrid, barcelona ve liverpool sempatizanı olduğunu bilseydim hortlatmazdım konuyu![]()
3'ünü de sevmem. konuyu başkası hortlatmış olsa gocunmazdım ama ne yalan söyleyeyim, bu 3 kulübün kadar çok sayıda destekçisinin olduğunu görmek hoşuma gitmedi.
Neden sevmiyon3'ünü de sevmem. konuyu başkası hortlatmış olsa gocunmazdım ama ne yalan söyleyeyim, bu 3 kulübün kadar çok sayıda destekçisinin olduğunu görmek hoşuma gitmedi.
sevmediğim başka takımlar da var ama onların çok sayıda sempatizanı olmadığından isimlerini geçirmedim.
Hem tr de hem dünyada en sevilen kulüpler de ilk 5 tedirler. Şaşırtıcı bir anket değil aslında3'ünü de sevmem. konuyu başkası hortlatmış olsa gocunmazdım ama ne yalan söyleyeyim, bu 3 kulübün kadar çok sayıda destekçisinin olduğunu görmek hoşuma gitmedi.
sevmediğim başka takımlar da var ama onların çok sayıda sempatizanı olmadığından isimlerini geçirmedim.
barcelona'yı, düşük tempolu pas oyunu oynadığı zamanlar yüzünden sevmem. düşük tempolu pas oyununa alerjim var.Neden sevmiyon
Türkiye'deki Liverpool romantizmini anlamıyorum.Özellikle spikerlerin ve yorumcuların büyük bir kısmı Liverpool fanatiği.3'ünü de sevmem. konuyu başkası hortlatmış olsa gocunmazdım ama ne yalan söyleyeyim, bu 3 kulübün kadar çok sayıda destekçisinin olduğunu görmek hoşuma gitmedi.
Bjk’yi sinir etmek için yapıyorlar benceTürkiye'deki Liverpool romantizmini anlamıyorum.Özellikle spikerlerin ve yorumcuların büyük bir kısmı Liverpool fanatiği.
Taraftarından dolayı bir sempati var sanırım.