Kan bükücü teyzem bence nasıl saykoydu ya 

Evet galiba haklısın, katara sahaya giriyorya ben ona çok kızmışdım ne işin vardı orda diye agnı kaı kutsal bişey sonuçta , youtube da vidyoyu görünce anılarım depreşti ?Dövüşün başından beri arkada bir yerdedir zaten o Azula'nın görüş açısında olurdu yine Azula gavatlığını yapardı yine.
Yıldırımı yiyip ayağa kalkmaya çalışmak... Kendi yıldırımından korkan Ozai ve aynı yıldırımı yiyip bayılan İroh'u hatırlayınca bu çocuğa büyük haksızlık edildiğini düşünüyorum şahsen.Yok onlar dövüşürken sahaya giriyor sonra azula bunu görüp ona yıldırım atıyor zukoda yıldırıma kendini atıyor3 dakikadan sonrası
Zuko baştan sona Azula'nın Katara'ya ya da bir başkasına zarar vermesini önlemeye çalışıyor. Nesi mallık ki?Zuko'nun en büyük mallık. Riske attı kendini de Katara'yı da.
Ozai'nin yıldırımdan korkması normal zira daha önce hiç karşılaşmadığı bir teknik yıldırım sektirme. Iroh ise yıldırımı savuşturamadı orada ama Zuko'ya bakarsan yıldırımı gökyüzüne fırlatmayı başarıyor. Bayılmasının sebebi bunu aniden yapmaya kalkıştığı için tüm yıldırımı savuşturamaması. O sahneye bakarsan görürsün.Yıldırımı yiyip ayağa kalkmaya çalışmak... Kendi yıldırımından korkan Ozai ve aynı yıldırımı yiyip bayılan İroh'u hatırlayınca bu çocuğa büyük haksızlık edildiğini düşünüyorum şahsen.
Zuko baştan sona Azula'nın Katara'ya ya da bir başkasına zarar vermesini önlemeye çalışıyor. Nesi mallık ki?
İyi de aynı korkuşu Aang'in karşısında da yaşamıştı.Ozai'nin yıldırımdan korkması normal zira daha önce hiç karşılaşmadığı bir teknik yıldırım sektirme. Iroh ise yıldırımı savuşturamadı orada ama Zuko'ya bakarsan yıldırımı gökyüzüne fırlatmayı başarıyor. Bayılmasının sebebi bunu aniden yapmaya kalkıştığı için tüm yıldırımı savuşturamaması. O sahneye bakarsan görürsün.
Avatar Roku lav büküyordu. Aang yıldırım enerji büküyordu. Avatarlar avatar güçleri dışında da gayet güçlüler bence buna katılmıyorum. Ayrıca istedikleri zaman diğer bükme şekillerini çok rahat öğrenebiliyorlar ki seride gördüğümüz enerji bükme, metal bükme, lav bükme, yıldırım buna örnek. Yine daha su bükmeyi bilmeyen Aangin Katara iki ufak numara gösterince anında kapıp daha iyisini yapması her ne kadar iliklerime kadar nefretsem de Avatar Katili Korra daha bebeyken bütün elementleri büküyordu. Daha uzar gider yani bu liste. O yüzen katılmıyorum.Avatarlar kan,demir,lav,yıldırım bükemiyorlar diye biliyorum.
Aslında bakarsak avatarların savaşta en büyük kozları avatar modları onun dışında öyle çok abartı derecede güçlü değildirler.
Yanlış bilgi vermişim,lav,yıldırım,kan konusunda.Avatar Roku lav büküyordu. Aang yıldırım enerji büküyordu. Avatarlar avatar güçleri dışında da gayet güçlüler bence buna katılmıyorum. Ayrıca istedikleri zaman diğer bükme şekillerini çok rahat öğrenebiliyorlar ki seride gördüğümüz enerji bükme, metal bükme, lav bükme, yıldırım buna örnek. Yine daha su bükmeyi bilmeyen Aangin Katara iki ufak numara gösterince anında kapıp daha iyisini yapması her ne kadar iliklerime kadar nefretsem de Avatar Katili Korra daha bebeyken bütün elementleri büküyordu. Daha uzar gider yani bu liste. O yüzen katılmıyorum.
Plan Azula'yı indirmek. Düello kabul ediyor orada.Yıldırımı yiyip ayağa kalkmaya çalışmak... Kendi yıldırımından korkan Ozai ve aynı yıldırımı yiyip bayılan İroh'u hatırlayınca bu çocuğa büyük haksızlık edildiğini düşünüyorum şahsen.
Zuko baştan sona Azula'nın Katara'ya ya da bir başkasına zarar vermesini önlemeye çalışıyor. Nesi mallık ki?