Tahta!
Yani nicknamine saygı duyuyorum ama avatarlar çöptür.Tahta kullanılabiliyor olsa da avatar evreninde al koy Hashirama reisi bu evrene avatardan daha iyi tahta kullanır. Sıkıntı yok...
Neden?Yani nicknamine saygı duyuyorum ama avatarlar çöptür.
Lalaları iyi eğitememiş. Avatar modu olmadan baskın savaşları yok. Aang ve Korra için konuşuyorum. Öncekileri de fbde gösterdi diye güçlü çizdi ama doğum elementlerinde. Kyo toprak, Aang'den önceki ateş gibi.Neden?
Ne bileyim soğuk falan almazsın, yazın sıcaklamazsın. Isı dengesi özelliği falan geliyor herhalde.Ateş büküp napacaksın? Puv puv yakıyorum uvvv.
Uçmak ve toprak büküp bir şeyler yaratabilmek varken? Izgara falan yaparken rahat olursun bak şimdi, hakkını vereyim.Ne bileyim soğuk falan almazsın, yazın sıcaklamazsın. Isı dengesi özelliği falan geliyor herhalde.
Hazarfen gibi uçuyorlar. Kan bükmek en iyisi. Ateşin de uçabileni var gibi. Yine de hava kadar değil. Toprak bükücülerin seride suya alerjisi var gibi çizilmeleri önyargı doğuruyor. Su, hava iyidir.Uçmak ve toprak büküp bir şeyler yaratabilmek varken? Izgara falan yaparken rahat olursun bak şimdi, hakkını vereyim.
Herkes ne kadar insan yakma, kan bükme derdinde, manyak mısnız toplucaHazarfen gibi uçuyorlar. Kan bükmek en iyisi. Ateşin de uçabileni var gibi. Yine de hava kadar değil. Toprak bükücülerin seride suya alerjisi var gibi çizilmeleri önyargı doğuruyor. Su, hava iyidir.![]()
Yahu tüm elementler ölümcül. Kan bükme kullanarak öz savunma yapabilirsin en azından. Yoksa bir denyo tek hareketle perişan eder seni, acımasız bir evren.Herkes ne kadar insan yakma, kan bükme derdinde, manyak mısnız topluca
Ateş de uçuyor demişsin de 1 saat uçarsınız ömrünüzde artık, o da 2 metre akjsdkljs