Üye silindi 1004
@William cutting @RocheFelix edecek küfür bulamıyorum yardım. SOS ASAP!!!!
Edilecek her küfür Eren için iltifat kalır. Böyle bir mahlukattır kendisi.@William cutting @RocheFelix edecek küfür bulamıyorum yardım. SOS ASAP!!!!
Kendisi bir emekçidir ama bir bar kadınıdır aynı zamanda. Tabi bu seçimi için yargılamıyoruz.Eren’in annesi ahlaksızlık yapmasaydı kimse ölmeyecekti. Yazıklar olsun!
Böcekten aşağı bir yaratık bu Eren. Zaten kadının seçtiği kariyeri değil Eren gibi mahlukat doğurmasını yargılıyoruz.Edilecek her küfür Eren için iltifat kalır. Böyle bir mahlukattır kendisi.
Kendisi bir emekçidir ama bir bar kadınıdır aynı zamanda. Tabi bu seçimi için yargılamıyoruz.
Daha okumadım ama güvencem tam. En kısa zamanda bakacağım.@William cutting @RocheFelix edecek küfür bulamıyorum yardım. SOS ASAP!!!!
Reiner Alman sucuğunu kafasına çarpacak bu adi terbiyesizin. Faşist, toplu katliamcı it görecek gününü. Levi de Zeke’yi öldürmeden ölme modunu açtı. İşler tıkırında. Karaktersiz Eren hastası Armin tereddüt etmezse zafer bizimkilerin.Bakın görün mangaka ne kadar çok Eren'in kırlarda sevişmek istediği kişiyi hamile bırakmak istiyor görün!!
Başka bir surat da olabilirdi ama gidip Armin'e benzeyen birisini çizmiş...
Ayrıca direniş güneşi Reiner harekete geçti. Totonu kolla Eren!