He ben de Eren izleyemediğin için isyana geldin sandımIstemiyorum işte ana karakter değil, seride ölse felan eksiklik hissetmem

He ben de Eren izleyemediğin için isyana geldin sandımIstemiyorum işte ana karakter değil, seride ölse felan eksiklik hissetmem
Aile içi evlilik yaptıkları sanmıyorum, o yüzden şimdiye kadar kontrol etme durumu olmadı. Eren ve Historia'nın çocuğu da kontrol edemez o yüzden. Belki bir Ackerman ile çocuğu olsa neyse.Acaba Eren ve Historia'nın bir çocuğu olsa o çocuk bunu bastırabilir mi?
Yani hem Historia gibi o anılara ulaşıp, hem de Eren gibi o gücü kendi iradesiyle kontrol edebilir mi?
Eren'de titan gücü var ya, ona dayanarak düşündüm. Founder titan'ın gücünü taşıyan bir baba ve Reiss klanından bir anneden gelen genler acaba bir etki yapar mı, diye merak ediyorum.Aile içi evlilik yaptıkları sanmıyorum, o yüzden şimdiye kadar kontrol etme durumu olmadı. Eren ve Historia'nın çocuğu da kontrol edemez o yüzden. Belki bir Ackerman ile çocuğu olsa neyse.
En itici karakter yahu seri sonlarına doğru ergenlikten çıktı da anca kendine geldi.He ben de Eren izleyemediğin için isyana geldin sandımBence bir seriyi ana karakter ile sınırlamak gereksiz, hele böyle derinlikli bir seriyi. İlle ana karakter gözlüğüyle bakılmadığı sürece Eren fena bi karakter değil, bir seriyi sırtlayamaz ama iyi bi yan karakter hamuru var. Bu da yeter, One Piece falan değil sonuçta bu çok şükür habire Eren izlemiyoruz
![]()
Kandan dolayı yapamaz onu sanırım ama diğer dediklerinde bir zahmet olsun yani... :*(Geri planda kalsa da kilit isim hala Eren. Kurucu Devi tam manasıyla kontrol edebilir ve Reiss kralının iradesini bastırırsa sorunu büyük oranda çözebilir.
Historia da saf kan olarak Kraliyet Kanı'na sahip değil ama olayın bununla alakalı olması zor. Ta dedenden de olsa 3 gram Kraliyet Kanı varsa yine etki etmesi mümkün. Manga ile alakalı bir spoiler var,animeciler bakmasın.Acaba Eren ve Historia'nın bir çocuğu olsa o çocuk bunu bastırabilir mi?
Yani hem Historia gibi o anılara ulaşıp, hem de Eren gibi o gücü kendi iradesiyle kontrol edebilir mi?
Aynen ben buna 3. sezonda aydınlanma yaşadı nihayet dedim de son bölüm asıl aydınlanma nasıl olur bir bölümde gösterdi valla BertholdtEn itici karakter yahu seri sonlarına doğru ergenlikten çıktı da anca kendine geldi.![]()
Bak çok güzel bir söz vardır: "Arkana yaslan ve seyret."Aynen ben buna 3. sezonda aydınlanma yaşadı nihayet dedim de son bölüm asıl aydınlanma nasıl olur bir bölümde gösterdi valla BertholdtVasat Eren.
Anime izlemiyorum, mangayı da bıraktım toplu izleyeceğim. Eren be yaparsa yapsın Eren yani xdAynen ben buna 3. sezonda aydınlanma yaşadı nihayet dedim de son bölüm asıl aydınlanma nasıl olur bir bölümde gösterdi valla BertholdtVasat Eren.
İzleyelim bakalımBak çok güzel bir söz vardır: "Arkana yaslan ve seyret."
Her şey şimdi başlıyor asıl.
Ohoo sen direk seriyi bırakmışın zatenAnime izlemiyorum, mangayı da bıraktım toplu izleyeceğim. Eren be yaparsa yapsın Eren yani xd