Olabilir.Marco pençe atmıştır belki
Olabilir.Marco pençe atmıştır belki
Spoiler çıkmışken yazmıştım galiba. Kizaru'nun meyvesinde olay yoksa yaşı yetmez gibi. Yalnız Akainu Fujitora'ya velet diyorsa Greenbull da Kizaru'ya ihtiyar der.Kizaru vegapunk olsaydı greenbull vegapunk için ihtiyar demezdi bence. Hem kizaru’nun kişiliğine aykırı gibime geliyor.
Katılıyorum.Kizaru vegapunk olsaydı greenbull vegapunk için ihtiyar demezdi bence. Hem kizaru’nun kişiliğine aykırı gibime geliyor.
Mantıklı geldi. Olabilir. Shanks'ın yüzüne gülüyordu zehaha diye. Aynı yara onunda yüzünde çıkarsa ben de ona güleceğim zehaha diyeZaman atlamasından sonra Karasakal'ın yüzünü görmedik sanırım. Ben hatırlamıyorum.
903. Bölümde Karasakal'ın tam olarak yüzünü görmedik. Yüzünde Marcolarla yaptığı ve kazandığı savaşta aldığı bir yara olabilir. Hatta belki bir gözü bantlıdır : o)
Filler o :/Mantıklı geldi. Olabilir. Shanks'ın yüzüne gülüyordu zehaha diye. Aynı yara onunda yüzünde çıkarsa ben de ona güleceğim zehaha diye
O şekilde olmasa başka şekilde(Shanks vs BB olur, Shanks ölür ama gözünde yara açar gibisinden laflar var) olur. Ne de olsa son rakip gözü bantlı yani.Mantıklı geldi. Olabilir. Shanks'ın yüzüne gülüyordu zehaha diye. Aynı yara onunda yüzünde çıkarsa ben de ona güleceğim zehaha diye
Benzer bir yara verebilir Oda. Marco Shanks'in intikamını almış olur : -PMantıklı geldi. Olabilir. Shanks'ın yüzüne gülüyordu zehaha diye. Aynı yara onunda yüzünde çıkarsa ben de ona güleceğim zehaha diye
Filler olduğunu bilmiyordum. Shanks'ın yüzüne çizik atanın o olduğu belli mi peki? Mangasını da okumuştum ama tam hatırlamıyorum :/Filler o :/
Evet çizik atan o ama çizikle dalga geçmiyor mangada.Filler olduğunu bilmiyordum. Shanks'ın yüzüne çizik atanın o olduğu belli mi peki? Mangasını da okumuştum ama tam hatırlamıyorum :/
Son rakibin gözü bantlı olduğu Oda onaylı demi?O şekilde olmasa başka şekilde(Shanks vs BB olur, Shanks ölür ama gözünde yara açar gibisinden laflar var) olur. Ne de olsa son rakip gözü bantlı yani.
Aynen olabilir. Koca Ana hariç hemen hemen hepsinde yara var. Rahmetli WB'de bile vardı. Teach'te de görelim bir tane.Benzer bir yara verebilir Oda. Marco Shanks'in intikamını almış olur : -P
Ama ben gözünde bant olsun istiyorum. : o)
AnladımEvet çizik atan o ama çizikle dalga geçmiyor mangada.